Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
cecemece - напреднал
Имам един въпрос за пералня Bosch. Каня се такава да си купувам (даже да е пералня+сушилня), че съм чела хубави неща за тях, но една комшийка ми каза, че нейната (модел Bosch wenner от няколко години е) плакнела само 2 пъти. Само не разбрах при всички програми или само при някои... Но понеже моята стара плакнеше 3 пъти за всички програми и се питам всички перални Bosch (и новите модели ли) плакнат само 2 пъти или си зависи от програмата
Моля нека тези ,които имат пералня Bosch да споделят, защото ме притеснява само при 2-но плакнене дали не остава от праха все пак? Или трябва да слагам по-малко прах или да ползвам само течни прахове???
mariayn - специалист
Здравей ,няма какво да го мислиш . СКАЧАЙ
mladkal - майстор
Имам Бош,модел от преди 4 години. Ползвам я всеки ден, но да си призная честно никога не съм я заглеждал 2 или три пъти плакне. Въпроса е че НЕ само плакне, ами си и пере екстра. По прането никога няма следи от прах или нещо подобно. Ползвам пазарски персил с произход съседна нам Турция и пущината работи екстра. Чистя редовно филтъра, който е отпред ниско долу, както и този на входната вода (щото у СЗ ни е качествена водата, не само скъпа ) :lol:

Не че съм Бош фен, ама...
velsi - Почетен майстор
Като цяло не само пералните претърпяха развитие, но и праховете за пране. Така, че ако преди години е било нужно трикратно изплакване най-вероятно вече е достатъчно и два пъти. Освен това така се пести и вода.
ArturDent - Почти Безобиден
Още нещо: сигурно има и копче "Допълнително изплакване".

А ако искаш пълен контрол над програмите - има и с електронни програми. На тъщата купих една Samsung, дето можеш да си правиш сам програми. Всичко можеш да настройваш отделно - температура, време за накисване, обороти, време за същинско пране, брой изплаквания, кг,... на практика можеш да си направиш неограничен брой програми.

Тема "Въпрос за пералня Bosch" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: