Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте,
от няколко години извършвам ремонти на водни помпи ,хидрофори и други електроинструменти.
От два дни имам много интересен случай с една помпа,който нещо ме затруднява,затова се обръщам към Вас за съвет.
Случаят е следния.
Самозасмукваща помпа с вграден електронен пресостат.Засмуква нормално вдига нормално налягане при затваряне на изхода повишава налягането и изключва,както трябва да бъде.Проблемът идва ,когато след 20 сек. се включва без никаква консумация и без течове.Проверени са смукател с смукателната тръба,проверена е цялата помпа за херметичност и ме виждам никъде проблем а налягането пада и включва пак.Моля ако сте имали подобен случай или се сещате за причината да споделите .Благодаря предварително.
ESPACE - майстор
Щом пада налягането значи има теч в системата. Малък, но има.
hidrazin - майстор
пет авг 01, 2025 5:24 pmspasenieto написа:
от няколко години извършвам ремонти на водни помпи ,хидрофори и други електроинструменти.
За ремонт на електроинствументи не знам, но определено не извършваш ремонт на водни помпи и хидрофори.
Или поне не качествен такъв... Въпросът въобще е не интересен а елементарен и вече са ти отговорили.
И защо час и половина по-късно изпраска втори въпрос (СПАМ) в друга тема за същата, тъпа помпа?
ЦЪЪЪК
Пиши на модератор да ти изтрие дублираната тема...
:partyman:

Тема "Запитване по интересен въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: