Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
lst
Преди 3г. боядисахме вратите в цвят мляко с кафе и не ми се иска пак да боядисвам изцяло.Но тъй като се наложи да подменим первазите на вратоте се налага да ги боядисам, но не се намира същата боя.Мисля да са в контрастен цвят первазите, а на вратата да направя декорация, но ми се иска да видя някоя и друга идея.Надявам се Емералд да помогне с някоя идея и снимки.Мерси.
azzamm - помощник
мне ясно почти все по данной теме
Последна промяна от azzamm на съб дек 26, 2009 2:39 pm, променено общо 2 пъти.
greengara - напреднал
ето че и ние стигнахме до вратите

предстои ни смяна на дограмата в цялото жилище, но се чудим дали не можем да подновим интериорните врати без да ги сменяме, защото всъщност са здрави, но стари (1960 къща , естествено боядисани с блажна боя) а и не мислим да правим шпакловки на цялата къща, че да ги къртим и тях

Аз стщо си мислех за облепяне с някакъв плат (зебло или лен), но ми се струва че след плата трябва да има доста пластове лак, за да могат да се поддържат и чистят

сега видях че и някой друг тук беше говорил за плат - е, няма да са като зебра, но идеята наистина си стува да бъде обсъдена, защото е добър вариант и е съвсем НАПРАВИ САМ

ако някой е виждал или има снимки на стилни неща от този вид нека ги пусне тук

мисля си за нещо бежово, тъмно кафяво (но не чак венге) или ако е съвсем тъмно - нека е черно

очаквам съвети и мнения :?
Emerald - модератор
Извинявам се за закъснелия отговор, но колкото да се старая да преглеждам всички теми, тази просто съм пропуснала. :o Чак сега я виждам. :?

Във форума за детска стая бях пускала мои рисунки за декорация на вратите с молдинг. Може да ти допадне. Става лесно и ефектно.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1567

Брат ми също пише тук от време на време, може да реши да ти постне по-добра снимка на вратата си (ако не го е страх да се издаде че ми е брат :lol: :lol: ).

Може да декорираш и с плат, тапети, снимки, плакати, изрезки...каквото пожелаеш. След слой лак почистването никак не е трудно. Аз използвах такъв начин на декорация за шкафче. Все се каня да го снимам някой ден и да го постна.

Тема "Декорация на врати?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: