• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
Моля ВИ да дадете идеи за изпълнение на плъзгаща врата - еднокрила или двукрила - както за визията, така и за материалите за изпълнението й и евентуално фирми, които са ви правили нещо подобно.

Имам достатъчно място отстрани на отвора за да е и еднокрила, но мисля че двукрила е по-удобна и красива

ето за такива неща си мисля

Прикачен файл

img-anatomy-sliding.gif
img-anatomy-sliding.gif (35.39 KиБ) Видяна 21366 пъти

Прикачен файл

new_shoji_door_rectangle.jpg
new_shoji_door_rectangle.jpg (27.5 KиБ) Видяна 21366 пъти

Прикачен файл

shoji_door_info.jpg
shoji_door_info.jpg (83.46 KиБ) Видяна 21366 пъти

Прикачен файл

shoji_glass_sliding.jpg
shoji_glass_sliding.jpg (14.41 KиБ) Видяна 21366 пъти
anmoll - специалист
Врата за какво.. за гардероб,ниша или за да отделиш две стаи или... :?:
От вчера се опитвам да отворя твоята тема,пониже и аз се интересувам от плъзгащ механизъм за врата.Темата ти излизаше на главната страница на сайта/не знам така ли се казва-главна/,но както всички забелязахме -форума не се отваряше.
Justy - майстор
Всички елементи за плъзгащи врати се намират в Бриколаж и Практикер.
rockwall - майстор
стая от коридор
peshev-ko - специалист
В магазините,където продават обков за алуминиева и PVC дограма има механизми и са чувствително по-евтини от Бриколаж и практикер.Изключително лесни за монтаж.Правиш си вратите сам без проблем/дървена,ПДЧ,шперплат.../
velsi - Почетен майстор
Кои точно механизми имаш предвид? Защото аз не съм убеден, че ще пригодиш обков от алуминиево плъзгане на дървено.
rockwall - майстор
питах за фирми които правят такива, а не за идеи как да ги направя сам - предпочитам да не си правя опити с нещо, от което не разбирам
velsi - Почетен майстор
Е, тогава значи си объркал мястото! Справочните сайтове за фирми и обявите са другаде.
Takezo Sensey - модератор
Може да провериш във фирмите за дограми , ЕТЕМ имат система ал. плъзгане ,цвата ще си поръчаш по RAL , пълнежа на вратата също , или някоя фирма която се занимава с производство на мебели , от ПДЧ.
rockwall - майстор
takezo, домо аригато годзиямашита !!!!

velsi,

ако може малко по-възпитано - все пак от болярите си, а не от някое зачукано село

нали целта на форума е да бъде полезен - като си модератор не значи да пъдиш юзерите, нали ???
  • 1
  • 2

Тема "ПЛЪЗГАЩА ВРАТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: