• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Съжялявам , че и тука пускам темата , но май тука е правилното място :)

Здравейте,имам едно запитване.Наскоро се нанесох в едно таванско помещение,купих си ламинат за пода,но бях пропуснал да погледна пода в какво състояние е.weinen Оказа се че е неописуемо крив и сега за да сложа ламината се налага да направя наново и равно пода.
Много ще съв Ви благодарен,ако ми дадете савети как да го направя,защото нямам никаква певдстава.
Благодаря предварително на всички , които се отзовът на моя проблем.
masteradmin - майстор
С каквато и замазка да изправиш пода ламината ще с раздуе, защото ти трябва цял месец за да изсъхне. Освен ако не направиш. Сух под от гипс фазер. Друго не се сещам.
Много благодаря за съвета.Надявам се че ако ми възникнът допълнителни въпроси,мога пак да се обърна към теб и останалите :)
velsi - Почетен майстор
Купи си OCB плоскости. Много са евтини. С тях ще изравниш пода, а върху тях ще наредиш ламината.
masteradmin - майстор
Това също е вариант чувал съм, че става с ОСВ плоскости само незнам да не се навъдят някакви хлебарки или други, защото все ще останат кухини.
velsi - Почетен майстор
Против хлебарки може да се запълнят кухините със строителна пяна или някакъв друг такъв материал, който хлебарките не харесват. При варианта с пяната обаче сигурно ще се наложи да се сложат дюбели, за да не надуе пяната плоскостите... Май е по-добре да се помисли за алтернативен материал.
Osiris - специалист
Специално за кухините може за се обработят ръбовете с оберфреза и да се залепят :?
8180 - майстор
Колеги и Велси,
Това с OSB действително ли минава за ЕВТИНО ?
Гледам 9-15-25мм съответно 18-29-47лв. за лист (в БулЛес).
А и в случая каква дебелина би била подходяща?
velsi - Почетен майстор
Ти почти си си отговорил. Цената е за лист. А листа не е малък нали? Грубо към 2,5 кв.м Значи за 9 мм излиза към 7 и нещо лева. Едва ли ще намериш някаква друга плоскост на такава цена.
Duke_BG - специалист
стандартните размери на листа са 1.22 х 2.44 или 1.25х2.50 (в зависимост от производителя ) търси на Кроношпан ето инфо : http://www.kronospan.bg/index.phtml питай ги кой е дистрибутора в твоя град
  • 1
  • 2

Тема "Имам голям проблем.Моля ПОМОГНЕТЕ!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: