• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Напишете въпрос свързан със санирането.
evdoki - специалист
Здравей,
Правиха ми такава изолация на основите. Част от промоция. Засега съм доволен. Ако имаш конкретни въпроси питай.

Прикачен файл

11111.JPG
11111.JPG (79.42 KиБ) Видяна 11417 пъти

Прикачен файл

11112.JPG
11112.JPG (79.08 KиБ) Видяна 11417 пъти
FMaster - специалист
Аз имам конкретен въпрос ... От какво точно си доволен засега ? :?
Добре, че е било промоция, иначе щеше да си един от всички дето си плащат без да има за какво! Това дето са ти го сътворили на основите няма общо с топлоизолация. Някой е пробвал да види как се нанася равномерно пяна за топлоизолация ... наистина има такава! Може да не си разбрал, данеби да са го направили за хидроизолация :lol: :roll:
stoycho.dadao - специалист
горе-долу колко излиза на квадрат тази изолация с пяна.трябва да си изолирам покрива.не ми се занимава с вата или да лепя стиропор.с пяната май ще стане доста бързо.не държа да стане и много равно.не е жилищна част.мерси.
srceko74 - специалист
а4кин написа:
Искам да изолирам покрива си от вътрешната страна с полиуретанова пяна. Някой правил ли е такова нещо и каква трябва да е дебелината на слоя пяна.
които се е интересувал от този начин на изолация знае че е наи добрият за момента,но за сажаление м2 излиза много скъпо,и се нанася с специална машина.съотношението на изолация е 3см ПЯНА=9см СТАРИОПОР
pipbel - майстор
съотношението на изолация е 3см ПЯНА=9см СТАРИОПОР
Това са глупости - 3 см ПУ пяна (л. 0.025) са еквивалентни на не повече от 3.4 см фибран/XPS/ (л. 0.03 ) и не повече от 4.4 см стиропор/EPS (л. 0.04) :!:
EDI - майстор
Освен това, пенополиуретанът е страшно хигроскопичен и нетраен.
а4кин - помощник
Какво значи страшно нетраен? Що се отнася до хигроскопичността, този материал го препоръчват като хидроизолатор!!!! имате ли някакви конкретни наблюдения....
srceko74 - специалист
pipbel написа:
Това са глупости - 3 см ПУ пяна (л. 0.025) са еквивалентни на не повече от 3.4 см фибран/XPS/ (л. 0.03 ) и не повече от 4.4 см стиропор/EPS (л. 0.04)
за глупости със сигурнос неса,поне така пише в дебелите книги (инструкциите за своиствата и начина на работа с ПУ)но не разбирам кво искаш да кажеш (л.0.025)и(л.0.03) :?
а4кин - помощник
n_a това е нещо друго. Виж предните линкове.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "изолация с пенополиуретан" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: