Напишете въпрос свързан със санирането.
8180 - майстор
Palawnik написа:
8180 а какво ли ще стане ако си явен противник ;):):)
Все пак имам известни съмнения за празни места в познанията си:sad:
Особено се засилиха след падането на совалката и приказките за нейните "плочки". ИМА и космически технологии, ама НЕ СЕ продават в бакалията.
А и търговците - ако знаеха, да са казали досега къде е "чудото" - не им искаме съставките за производство, които едва ли са проблем за копиране.
velsi написа:
Може би е по-добре. Но пък е доста по-скъпо.

Що бе, Велси? Аз съм виждал оферти за сайдинг ок. 35лв/м2. В други ден, на Стройко сигурно ще са пак там (от Пазарджик или Раковски бяха) - от централния вход в дясно. В коридора седят на една маса и са много любезни.
По спомени цената включва: конструкция, 5 см. вата, паропропускливо (водо- и ветрозащитно) фолио, сайдинга с доп. лайсни, крепежи, скелета и всичко др. необходимо. Не съм сигурен за "обръщанията" - май влизат, но не вадят площта на прозорците и за челните дъски.
Ще ходя до края на седмицата и мога да докладвам.
На др. фирми офертите бяха подобни.

skipdido,
Ако външния вид те устройва, мисля че си струва.
Получаваш - топлоизолация и фасада от "вентилиран" тип, което има своите предимства заради влагата. Миеш, вместо да кърпиш и боядисваш.
Твърдят се 50год.!!! живот на материала (дано не са се появили ментета) - няма такива безпроблемни мазилки. Освен, може би добре направена мозайка, камък и старите фасадни тухли.
Ако си от София - бягай на Стройко - може и отстъпки да има.

Тема "Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: