Напишете въпрос свързан със санирането.
hidrazin - майстор
съб окт 18, 2025 11:10 pmn_a написа:
https://tashev-galving.com/cat/310269/d ... izolatsiya
И кво? Написал съм че е не е изчерпателно.
Не съм визирал дюбели за изолация - просто тук реших за подходящо да го прасна с образователна цел.

А относно държавното и "безплатно саниране" - много нарязани остатъци от дюбели за изолация видях под скелетата...
Да обяснявам ли как и защо? :)
:partyman:
P.S. А сайта на Бай Ташо Галванизиращия - едно от най-скъпите места от където да си купиш каквото и да е...
chapara - майстор
Кво стана с топлоизолацията :?

:partyman:
съб окт 18, 2025 11:24 pmhidrazin написа:
...А относно държавното и "безплатно саниране" - много нарязани остатъци от дюбели за изолация видях под скелетата...
Да обяснявам ли как и защо? :)...
Да. Също би било общообразователно и дори по-конкретно, понеже показания от Кака дюбел ще бъде необходим при положение, че се избере фибран.
thegmin - специалист
В крайна сметка се реших и викнах майстори. Беше си бая труд. 3 момчета и аз с тях помагах- отне 8 дни. Направих всичко гипскартон и стъклена вата. 10см дебелина. Върза ми се 4хил. лв - 80м2 тавани. В килера и баните не слагах. Реших се на този вариант заради паропропускливостта. Според мен има огромно стопляне. Ще следя във времето разхода на енергия на ТП или на пелетите. На пръв поглед пестя към 20% енергия. Съпоставимо е с новата дограма като сложих. :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср дек 31, 2025 5:19 pmthegmin написа:
... 3 момчета и аз... 8 дни... гипскартон и стъклена вата. 10см дебелина. Върза ми се 4хил. лв - 80м2 тавани...
Три квадрата на ден, на човек... Много, но пък евтино
Честито и Честита Нова Година!
thegmin - специалист
чет яну 01, 2026 6:43 amn_a написа:
ср дек 31, 2025 5:19 pmthegmin написа:
... 3 момчета и аз... 8 дни... гипскартон и стъклена вата. 10см дебелина. Върза ми се 4хил. лв - 80м2 тавани...
Три квадрата на ден, на човек... Много, но пък евтино
Честито и Честита Нова Година!
ЧНГ :supz:

Тема "Избор на изолация за таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: