И като прибавя това че може и да ме метнат с К-то ще стане тамън тамън 
но все пак ще пробвам с запалката...

но все пак ще пробвам с запалката...
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Pile написа:Със сигурност е Кстъкло. Доколкото направих проучвания - покритието е два вида твърдо и меко. Мекото отразява със син пламък, а твърдото с червен. При мен всичките се оказаха обикновени, а съм платил за К. Обещаха да ги сменят от фирмата. Бяха като гръмнати когато им казах за пламъка. Обявиха метода за несериозен, обаче като им казах, че съм готов да счупя някой прозорец и да го проверят - омекнаха. Да ти е честито КстъклотоСребърно стъкло спира студа
velsi написа:Освен това стъклопакет с К-стъкло малко сивее, едно такова леко, но специфично, абе познава се.Не е задължително ка- то да сивее. Аз съм работила няколко години във фирма за стъклопакети и съм забелязала че цвета на ка- то зависи от производителя. Виждала съм ка, което сивее, което го докарва на бронзе, виждала съм и абсолютно прозрачно. Да ви кажа честно, май на късмет е работата. По принцип при ка, производителя издава сертификат за качество, което пак не 100% гаранция че не са ви метнали...
ТАТЯНА_77 написа:При пакетите с аргон, от вътрешния край /на дистанционера/ се виждат дупчиците през които е вкаран аргонаКолежке, въпросните дупчици на дистанционера присъстват и при стандартните (с въздух) стъклопакети. Ролята им е да може през тях насипания в дистанционера силикагел да поеме остатъчната влага, която нормално присъства във въздуха в момента на херметизиране на стъклопакета. При пакетите пълни с аргон имаедин друг специфичен вентил, но наличието му пак не е гаранция какво има между стъклата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: