• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
Моля по знаещите да ми препоръчат добро полиуретаново лепило за стиропор или фибран"XPS", по възможност малка разфасовка-300,500гр., в тубичка , :? ако има такова, и откъде мога да го закупя. :o Благодаря.
laki1968 - специалист
ползвай санитарен силикон има го във всяка железария
Благодаря, но не ми върши работа,нужно ми е лепило, дори и да е по скъпо.
Spokoiniq - майстор
Ceresit CT 84 пяна, ако не има на бакички лепило за EPS или лепило за корнизи за пистолет, варианти бол.Ма ако кажеш за какво ти требе цена не да имаш :-D
FMaster - специалист
Spokoiniq написа:
Ceresit CT 84 пяна, ако не има на бакички лепило за EPS или лепило за корнизи за пистолет, варианти бол.Ма ако кажеш за какво ти требе цена не да имаш :-D
Не е качествена пяната на Церезит !!! Миналия сезон направих няколко проби на обекти ... въобще не съм доволен, но пяната на DOW - Insta Stik просто ме впечетли ... лепи даже върху стъкло и дърво, ползвах я и за топлоизолация на под в промишлено хале - перфектна е, а как се зида итонг с нея просто приказка, една цяла къща направихме с нея направо стана по-здраво от самия итонг. При удар счук на слепени итонги се чупят самите блокове в хаотичен ред без да се отделят по слепениете фуги.
Лепилото ми нужно за да залепя микропореста гума към метал. Понеже полихлорпреновите поразтварят тази а и друга гума, затова търся полиуретаново. Всички неопренови и петролни лепила действат по същият начин,-негативно.
Spokoiniq - майстор
най-обикновено Прома ще свърши работа, или тая пореста гума е извънземна
ribnikolaevi - майстор
За да не отварям нова тема ще съживя тази. Някой ползвал ли е това полиуретаново лепило? Цената е доста добра, остава въпроса с качеството. Имам да лепя доста нещо с полиуретаново лепило и търся цена.

Прикачен файл

pic745_1.jpg
pic745_1.jpg (33.8 KиБ) Видяна 10061 пъти
Chefo77 - майстор
Това D4 ли е?
Ако да и имаш съмнения за точно това, намини към Алати. Там има D4 на Akfix, 600 мл за почти същата цена (от линка). Зелени бутилки с форма на пресечен конус. За него поне мога да кажа хубави работи.
ribnikolaevi - майстор
Ще потърся това лепило, за което казваш. За съжаление не съм във Варна, но и в София трябва да го има някъде. Благодаря!
  • 1
  • 2

Тема "Полиуретаново лепило за стиропор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: