Напишете въпрос свързан със санирането.
popodopolo - напреднал
След като благодарение на Вас се справих с проблемния комин и парната инсталация сега опрях до изолацията!Днес завършихме стиропора,утре ще започваме да поставяме дюбелите!Но ми казаха да се приготвям за мазилката че се поръчвала и идвала след 5-7 дена!
Не съм богаташ и нямам идея да давам по 150 лв. за 25кг. мазилка :? !
Единственното което един познат ми препоръча е мазилка на Терако-54 лв. за 25кг. бака!Каза че била много здрава и се миела от ръцете само с кореселин :shock: :shock: :shock:
Мога да платя до 65 лв. за 25кг. бака!Ще са ми нужни около 15 баки със структура 2мм.!
Моля за помощ....марки,силиконова или силикатна да е и т.н.!Ще съм Ви благодарен че съм в пълно неведение!Всеки си хвали стоката и не знам какво да правя!Един казва-Вебер е вечна,другия казва-там плащаш име и съм в шах!
Ще следя отговорите Ви!
pipbel - майстор
Вебер ще те разори.
Вземи си силиконова на Оргахим.
Заслужава си парите според мене.
popodopolo - напреднал
pipbel написа:
Вебер ще те разори.
Вземи си силиконова на Оргахим.
Заслужава си парите според мене.
За първото съм сигурен че е така!А тази втората я чувам за първи път!Сега започвам да търся отзиви за нея в нета!Благодаря колега :)
popodopolo - напреднал
Някой да има впечатление от Ceresit CT64?
Цената е 69 лв и ме устроива!
olas_m - помощник
Чух много противоречиви мнения за тези мазилки. Едната стена, която ще санираме (~65 м2 чиста площ) при западни ветрове и дъжд се омокря и част от стара мазилка е излющена на 2-3м2.
Та защитата поне на този участък от сградата ни е много важна.
Какво ще препоръчате? Фирмата е включила в офертата си полимерна мазилка? Друг ми казва силиконова! Колко ще е оскъпяването на м2 и най-важното дали е надеждно.
Благодаря ви за всяко мнение.
popodopolo - напреднал
Спрях се на Терако!54 лв. баката-полимерна!66 е силиконовата!Дано съм улучил :?
humen - напреднал
Не си улучил. За такава цена силиконова мазилка няма. Аз съм представител на немска компания и съм на ясно с цените и качеството. Ако не си я платил още пищи ми на лични съобщения да ти дам цени и контакт. Поздрави
Dansaver - специалист
това за силиконова на 66 лв ...виж humen

като по евтин, но здрав вариант полагаме Баумит Дуо 77лв базова цена за 30кг!!! като без проблем се взема 10% отстъпка.

проблема е, че е ограничена цветово(няма тъмните цветове) и зърнометрията е само 1.5 за драскана и 2 за влачена.
така, че ако не държиш да е драскана 2-ката е добър вариант и при покриваемост от 10м2 на бака ти излиза ~7лв на м2

Тема "Помощ,каква мазилка да избера за фасада" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: