• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
asen__asenov - помощник
ЗДРАВЕЙТЕ!!! сложиха ми външна топлоизолация. на терасата имам дограма тип алуминиево плъзгане и си мислех че ще измажат с мазилката от изолацията навсякъде около рамката на плъзгането. освен че не измазаха около рамката, и съседа от горе е с отворена тераса - сега като вали, между терасата на съседа и моята изолация, тече направо в моята тераса!!! има ли някаква водонепромокаема пяна или нещо с което да запълня възможно най на горе фугите, за да може хем да не тече при дъжд, хем да не замръзва и да пука през зимата?!!! БЛАГОДАРЯ :?:
Takezo Sensey - модератор
Всичката полиуретанова пяна е водонепромокаема. :idea:

В твоя случай, май - май със силикон по-ще свършиш работа. :?
asen__asenov - помощник
със силикон става, но исках нещо, което да раздуе на горе, а си мисля че пяната просмуква влага като гъба и като замръзне ще се разруши!!!
Йорданов2 - специалист
Най-доброто е откъм горната тераса да се затвори с качествен материал - или от еднокомпонентните хидроизолации дето стоят като цемент, или с нещо подобно, напр. цементова шпакловка и т.н. И то преди студовете...
Обръщането е друга задача, важното е отгоре да не влиза.
tysonlkr - специалист
Викай ги тези "специалисти" да си оправят попарата която са надробили.
Щом си си платил за нещо трябва да се свърши както трябва, не след това да го дооправяш :wink:
И следващият път внимавай с майсторите които наемаш.
ralev - специалист
asen__asenov написа:
ЗДРАВЕЙТЕ!!! сложиха ми външна топлоизолация. освен че не измазаха около рамката, - сега като вали, между терасата на съседа и моята изолация, тече направо в моята тераса!!!
Не Не са ти сложили топлоизолация! А просто са поставили на фасадата ти някакви материали. Я сподели с нас на каква цена се случи това? Последно видях обява за полагане на топлоизолация на 27лв. - 20% отстъпка от тази цена. Всеки който е поне малко на ясно с техологиите и цените знае че ако вложиш качественни материали и труд тази цена няма как да се постигне. Та затова ми е любоитно колко си платил за да получиш това?
asen__asenov - помощник
на квадрат се договорихме за 27 лв кв.м., отделно 8 лв л.м. козирки от горе и 7 лв л.м. обръщане на прозорците - общо 2200 лв. за тристаен апартамент 89 кв.м. /5 см ЕПС/! бяха познати на мои приятели!
TOP MAISTORA - специалист
Да ти кажа откровенно за тия мангизи не очаквай чудеса
ЧефоС - специалист
asen__asenov написа:
на квадрат се договорихме за 27 лв кв.м., отделно 8 лв л.м. козирки от горе и 7 лв л.м. обръщане на прозорците - общо 2200 лв. за тристаен апартамент 89 кв.м. /5 см ЕПС/! бяха познати на мои приятели!
Цена за тая работа, с материали, над 800 лв общо, не е реална. Въобще не слушай печалбари, като TOP MAISTORA.
TOP MAISTORA - специалист
Чефо незнам къв специалист го играеш но критиката ти не ми хареса кво искаш да кажеш със това печалбар просто исках да кажа че тази цена е ниска и неможеш да очакваш качество на цена 27 лв труд и материали направи разбивка на материали и труд и ще разбереш че е така Само алпинисти работят на тази цена че и по ниска и после изолацията прилича на кьдрокосата Сю
  • 1
  • 2

Тема ""ОБРЪЩАНЕ" НА ДОГРАМА СЛЕД ПОЛАГАНЕ НА ТОПЛОИЗОЛАЦ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: