Напишете въпрос свързан със санирането.
nihonjin - специалист
Здравейте колеги,

За първи път пиша тук, но съм твърд привърженик на идеята "направи си сам".

Въпроса ми е откъде мога да си купя К-стъкло, без то да е част от стъклопакет или дограма. Трябват ми 20-тина листа с размери 60см/120см. Идеята ми е да си сложа по още едно стъкло на съществуваща двукатна дървена дограма, като единия кат да се превърне в стъклопакет.
Освен това имате ли представа за цена на кв.м.?
velsi - Почетен майстор
За такова количество би трябвало да потърсиш някъде склад или вносител на едро. Цена не мога да ти кажа. Внимавай обаче как ще направиш стъклопакетите, за да има ефект. Ако не ти е ясно - питай.
koev59 - помощник
Мисля че сам трудно ще си сглобиш стъклопакета, но гледай К-стъклото да е вътрешно с К-слоя навън задължително, за да получиш необходимия ефект.
koev59 - помощник
Уточнявам К-стъклото да е към стаята с К-слоя навътре в стъклопакета, за да има нужния ефект.
velsi - Почетен майстор
Всичко добре само не разбрах как реши, че ще му е трудно да си направи сам стъклопакет?!
nihonjin - специалист
Привет колеги и благодаря за отзивите.

Нямам проблем с правенето. Не се глася да правя стандартен стъклопакет с метални дистанционери, силикагел и др. Намерих материали в нета за добавяне на стъкло към дървена рамка, а и сам имам някои идеи. За съжаление ще стане чак наесен, че сега съм в чужбина. Естественно, първо ще пробвам на един прозорец и ще го пусна тук за коментари.
Стефан - майстор
А аз тъкмо да ти отговоря, че някъде в Япония, ама.....
solo5 - майстор
така ще утежниш съществуващата конструкция, помисли за да нямаш провисване :roll:
MASTER - специалист
koev59 написа:
Уточнявам К-стъклото да е към стаята с К-слоя навътре в стъклопакета, за да има нужния ефект.
Това не го прави така !!!!
Spokoiniq - майстор
К-слоя вътре в стъклопакета за да не се излющи при миене, но не трябваше ли да сочи навън? :?

Тема "закупуване на К-стъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: