• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
dron4o - специалист
незнам каде бе6е сме6ното ама се пак мазилка може да се сложи и след 2-3 години затова че според мен има значение.А има и не6то друго на една къща доидеха едни маистори само да направадо шпакловка а мазилката други и не се знае кои тряя да сложи ъглите Мазилкаджиите или Шпакложчиците
EDI - майстор
Ъгъла се слага при шпакловането.Има три начина:
Неправилен - първо ъгъла, след това мрежата-това е неправилният, защото не можеш да обърнеш мрежата.
Правилният - шпаклова се с мрежа, като мрежата се обръща и застъпва на ъгъла около 20-30 сантиметра.След това ъгъл с мрежа се поставя и се шпакловат двете стени.Това при две ръце.
При една ръка - едновременно с шпакловането и обръщането на мрежата се слага и шпаклова и ъгъла с мрежа.
dron4o - специалист
Може ли след като изсъхне шпакловката да се сложат ъгли и да се наковът сас такер след това да се замазат ама си4кото това маи се парави малко преди мазилката за да няма после с4упени ъгли и тем подобни
EDI - майстор
Бе, то че може, може, ама не се прави така.Малко трудно за счупиш шпаклован ъгъл, освен ако не е минал слон.Ама ако не си правил такова нещо, не се учи на къщата на хората, че да не стане фал.Иначе нищо трудно няма.
dron4o - специалист
Е аз несам го правил затова питам и разпитвам. Затова сам стигнал до там и сега как да продалжа
dron4o - специалист
Е аз несам го правил затова питам и разпитвам. Затова сам стигнал до там и сега как да продалжа
  • 1
  • 2

Тема "Заплащане за съниране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: