• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
danovsky - специалист
След "Рихтера" къщата ми е разкопана до основите.Почвам изолация.Спрял съм се на десетка с плътност 25.Въпроса ми е :
-Под земята ще е хидро и отгоре фибран .На каква височина да е при положение ,че до 1.3 е дялан камък?
-Смятам целия каменен зид да е с фибран и нагоре да тръгне ЕПС-а.Прав ли съм?
PIP - майстор
ще облечеш естествен дялан камък с фибран :shock:
naix - специалист
danovsky написа:
След "Рихтера" къщата ми е разкопана до основите.Почвам изолация.Спрял съм се на десетка с плътност 25.Въпроса ми е :
-Под земята ще е хидро и отгоре фибран .На каква височина да е при положение ,че до 1.3 е дялан камък?
-Смятам целия каменен зид да е с фибран и нагоре да тръгне ЕПС-а.Прав ли съм?
Сложена ли е изолация по каменния зид?
danovsky - специалист
В момента се слага в/у каменния зид.Фибран 5см.

Ето тук на някои снимки се вижда за какво иде реч.
VLADO66 - майстор
Е-е-е тоя хубав зид да го покриваш :? .Не може ли да му направиш изолация от вътре.То вярно ще се получат термомостове ама е грехота според мен.
danovsky - специалист
Не знаех бе хора,за това се допитах и тук.С всичките специалисти,с които се консултирах ми казаха за термомостовете и за вредата от тях.На пазара в момента има толкова голям избор на камъни,че като погледна моите ми става зле.Както и да е-вече ги омазаха и скриха зад фибрана.Чакам с нетърпение да свършат и да почвам да заривам основите,че идея си нямате как се влиза в къщи.
Tsilkov - майстор
danovsky написа:
ми казаха за термомостовете и за вредата от тях
То за вредата от термомостовете е вярно,ама като си покрил камъка с Фибран не съм много убеден че си го елиминирал :sad:
  • 1
  • 2

Тема "Бързо въпрсче за саниране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: