• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 67
Напишете въпрос свързан със санирането.
MASTER написа:
qnani написа:
беше добре и плътно се затваряше но тази зима нз от какво се получи така,затова искам съвет как да го оправя
Според мен е мръднал делителя на крилото за да висне толкова

Трябва и чaста под делителя да се отвори, и да се разпъне и тая част.

Но мисля че е най добре (и по евтино най вероятно) да го направи някой дето чува петела, а и да погледне сглобката на делителя.

мерси за съвета
bou81 - специалист
Стъклопакета като се заклини_(като няма луфт между подложките и пакета) няма ли да се спука стъклопакета при температурните разширения?
miliad - майстор
...защото едновременно се разширява и профила и стъклото.Профила повече :?
kozl - майстор
PVC вратата на балкона ми не е правоъгълник, а е успоредник. Успоредният профил спрямо този с пантите, е провиснал с 10 мм. Къде трябва да подлагам на стъклопакета та рамката да стане правоъгълник?
VLADO66 - майстор
kozl написа:
PVC вратата на балкона ми не е правоъгълник, а е успоредник. Успоредният профил спрямо този с пантите, е провиснал с 10 мм. Къде трябва да подлагам на стъклопакета та рамката да стане правоъгълник?
Диагонално-долу откъм пантите отдолу/под стъклопакета/,горе в диагоналния край над стъклопакета.Подлага се като се подпира крилото до нужната геометрия.
MASTER - специалист
Изображение

правилно - неправилно :wink:
Надявам се да ми помогнете и на мен
Имам халуминиева дограма от великата фирма Ворошилов.
Прозореца е двуосов с обков Лаваал. Нормално се отваря, но по другият начин не се.
Прилагам 4 снимки ако трябва и още ще снимам.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Благодаря предварително
tarlyo - специалист
Пробвай като натиснеш този палец и да завъртиш дръжката нагоре.
Изображение
Като го натисна, той се връща. При отворено положение дръжката спокойно се върти нагоре, но когато е затворен, целият прозорец се опитва да се качи нагоре и дръжката не може да се завърти до край.
Прикачвам и снимка на горната панта, която бях забравил по-рано
Изображение
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 67

Тема "Регулиране обков PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: