Напишете въпрос свързан със санирането.
adonis - специалист
става дума за дървената дограма на "Карабулев"...
Takezo Sensey - модератор
давай смело , аз съм дистрибутор на тази фирма......еди си коя , имаме много много монтажи , няма ядове... :-D
Аз съм с ТРОКАЛ и за момента съм доста доволен от нея. Температурата в апартамента значително се повиши в сравнение с преди. С единичен стъклопакет с К стъкло, но цветята ги няма вече :-D
не се чуди а слагай аз си поставих скоро и съм много доволен 5 камерна трокал и с к стъкло стана много бързо исравнително чисто
zvetomil - специалист
Само Трокал,Тисен или Саламандър.И грамотна фирма.

Прикачен файл

KAMION4E (3).JPG
ТРОКАЛ
KAMION4E (3).JPG (159.71 KиБ) Видяна 15121 пъти
egx - специалист
Я някой да каже как беше номера със запалката, за проверка на тая дограма.Тоест какъв резултат трябваше да се наблюдава, че в другата тема мн. противоречиви мнения имаше.
Takezo Sensey - модератор
egx написа:
Я някой да каже как беше номера със запалката, за ...
Леко НЕсериозен експеримент, не е критерии за Ка ...

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 99&start=0

Виж на последнота страница, поста на svetliоpi44, всичко друго е ... дрън-дрън .
Никоя, повтарям никоя сериозна фирма не би си позволила да мами със стъклото.Разликата в цената е само 6 лв. на квадрат и тъй .

ps.: имам натрошени парчета от това стъкло, мога да ти пратя по пощата с писмо, за да го замериш с мутицета .
egx - специалист
Ами аз до колкото виждам пак върши работа, този експеримент.А иначе не знам дали бяха пестили, но монтират на целия блок такава дограма.По-вече ме притеснява неправилния монтаж, честно казано.
stoyanov56 - помощник
Здравейте.. А какво бихте казали за тая дограма HAMMER. Някакви наблюдения
velsi - Почетен майстор
stoyanov56 написа:
Здравейте.. А какво бихте казали за тая дограма HAMMER. Някакви наблюдения

Евтина, турска дограма. Върши работа точно колкото и всички останали. Друг е въпроса колко евтино ще ти я направят на тебе.

Тема "Пак за ПВЦ дограма, но Трокал!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: