Напишете въпрос свързан със санирането.
Bobivan - специалист
Здравейте специалисти!!Лятото чука на вратата и аз най накрая реших да топлоизолирам вратата на гаража от времето отвънка!!Реших да сложа някакъв фибран,въпроса е с какво да го залепя към стоманената ламарина!!Едни продавачи препоръчват силикон,други-пяна!!!
Ако някой е правил таквиз гяволии ,да пише!!! :lol:
tokuro40 - специалист
Със силикон :lol: :lol:
miro_dim - напреднал
az go hvanah svidii napravo za lamalinata
Bobivan - специалист
tokuro40 написа:
Със силикон :lol: :lol:
С универсален или някакъв по специален вид силикон?През лятото слънцето бая напича вратите и да не се отлепи? :lol:
W123 - специалист
И като го закрепиш евентуално фибрана отгоре какво ще има?Или нищо,ей така ще си стой че да може децата пред блока да го начупят и да изгори до зимата от слънцето и водата???
Направо си вземаш най-тънкото OSB,режеш си го на размер по вратите,лакираш няколко ръце и отпред и отзад,след това със съвсем малко акрил че е по-ефтин капваш няколко запетайки на предварително изрязания по размера на плоскостите фибран и го лепваш за половин час на OSB-то колкото да седи там,изправяш този сандвич на вратата,пробиваш дупки през OSB-то и фибрана и праскаш със самонарезни винтове за ламарината или пробиваш и ламарината с 2,5 свредло и слагаш дълги видии за картон...
После ако имаш фуги и отстрани където се вижда фибрана мазваш със силикон да се затвори против атмосферни влияния и готово.
Bobivan - специалист
"И като го закрепиш евентуално фибрана отгоре какво ще има?Или нищо,ей така ще си стой че да може децата пред блока да го начупят и да изгори до зимата от слънцето и водата???"

Фибрана ще е ОТВЪТРЕ на вратата така че не е проблем -достъп ще имаме само аз и родата!!

unclebim,благодаря,точно това ми трябва!!!! :gott: :gott: :gott:
W123 - специалист
Bobivan написа:
... най накрая реших да топлоизолирам вратата на гаража от времето отвънка...
Oп,сори :-D
От поста ти разбрах че искаш да слагаш фибрана отвън на вратата.
zmiori - специалист
s poleuretanowa pqna. posle ako re6i6 da go swalq6 nastawa edno psuwane netie rabota.

Тема "Фибран към ламарина??как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: