Напишете въпрос свързан със санирането.
tibet - помощник
Здравейте,
Търсих безуспешно в София CERESIT CT 87 - шпакловка-лепило, 2 в 1, бяла.

ето тази:
http://www.ceresit.bg/products/product_ ... index.html

Може ли да ми кажете алтернативна такава, пак бяла, на друга фирма производител.
EDI - майстор
Защо бяла, след грунда и мазилката е все едно какъв е цвета на шпакловката.
tibet - помощник
пише че после няма нужда от грунд и това ме привлече.
изолираната стена е е на вътрешна вита стълба (много неудобно за работа) и все пак е отвътре, та идеята ми беше да мина "метър" със шпакловките - да мина с нея, после само да финосам тук там с кит, ако трябва или направо латекса отгоре, ама явно няма да стане без 2 ръце шпакловка, грунд и боя....
уесно нема :-D !
БАШ МАЙСТОР - специалист
ЕВРОМИКСа е бял и аз минах само с него стана перфектно
EDI - майстор
Без грунда няма да минеш - той има друга цел, а не само да оцвети стената.Не си заслужава да си го спестяваш, все пак работиш за себе си... :lol: , не вадиш пари.Грунда стяга допълнително шпакловката, изравнява попивната способност на стената, та след като боядисаш да нямапетна.
tibet - помощник
ОК
благодаря на всички
Евромикс-а откъде да го купя в София?
сега ако ми кажете и къде в София продават цокълна лайсна за топлоизолации EPS - нивелиращата алуминиева, за отдолу, П-образнатa.......
Ходих по разни борси, но или нямат в момента или въобще не продават или ме гледат странно
Domashen_maistor - специалист
Ако го правиш за себе си не слагай грунд - ще го преправяш скоро, но ако е за други хора - следвай инструкциите на производителя и сложи грунд на хората. Той има и други свойства, освен за цвят и мирис. Послушай ЕДИ

Тема "Бяла лепилно-шпакловъчна смес за топлоизолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: