Сложно е за над плочата...Има насипана сгурия (има няма 10см) и замаска. Таванските помещения са разделени на собствениците на кооперацията и естествено всичко е пълно с боклуци   Аз също се замислям първо да залепя по стените една ивица 20-30см фибран, 2 или 3см дебелина... Спрях се на стиропора за по-бързата работа, цената на която мога да го взема е 7лв/м2  на 10см. С лепилото и мрежата ще ми стъпи на 10лв/м2  и работа ден-два на стая.
  Аз също се замислям първо да залепя по стените една ивица 20-30см фибран, 2 или 3см дебелина... Спрях се на стиропора за по-бързата работа, цената на която мога да го взема е 7лв/м2  на 10см. С лепилото и мрежата ще ми стъпи на 10лв/м2  и работа ден-два на стая.

Аз също се замислям първо да залепя по стените една ивица 20-30см фибран, 2 или 3см дебелина... Спрях се на стиропора за по-бързата работа, цената на която мога да го взема е 7лв/м2  на 10см. С лепилото и мрежата ще ми стъпи на 10лв/м2  и работа ден-два на стая.
  Аз също се замислям първо да залепя по стените една ивица 20-30см фибран, 2 или 3см дебелина... Спрях се на стиропора за по-бързата работа, цената на която мога да го взема е 7лв/м2  на 10см. С лепилото и мрежата ще ми стъпи на 10лв/м2  и работа ден-два на стая. (не съм лепил). За дюбели - пластмасов с интегриран поцинкован винт - но може би по нарядко и в профилите, ако ги знаете къде са. Шпакловка с мрежа ще тежи повече от топлоизолацията, може би нещо по леко - декоративни полиуретанови плоскости? Може би все пак е по-добре демонтаж на гипсокартона и поставяне на вата - както на стените?
 (не съм лепил). За дюбели - пластмасов с интегриран поцинкован винт - но може би по нарядко и в профилите, ако ги знаете къде са. Шпакловка с мрежа ще тежи повече от топлоизолацията, може би нещо по леко - декоративни полиуретанови плоскости? Може би все пак е по-добре демонтаж на гипсокартона и поставяне на вата - както на стените?