Напишете въпрос свързан със санирането.
Chefo77 - майстор
За какво да завеждам дело? За да докажа, че всяка клевета може да бъде доказана ли? Всеки може да обвини всеки във всичко ... стига да има доказателства за това, нали? Или доказателствата нямат значение, щом някой дава честната си дума, че е така. :wink: Какво казва Лекс по отношение на доказателствата и честната дума?
Все си мисля, че ако имаше нещо по-специално (камери, свидетели и т.н.), conrad щеше да го спомене. Жалко, че е изгорял (поне засега) по такъв начин :sad:
nikolov333 - майстор
Тоя е пълен измамник.. Стройком81 пълни глупости. Такава фирма няма. Снимките и телефоните му са на няколко места..под името на различни фирми!!!
https://remontnapokrivi-hidroizolacia.alle.bg
За контакти с фалшивия "Трайков Билд"
Има само една регистрирана фирма "ТРАЙКОВ БИЛД" ЕООД и тя е от Самоков с управител ЙОРДАН ТРАЙКОВ АТАНАСОВ..който е 48-ми набор и ако не му е роднина може и той да го съди, за уронване на името на фирмата или за измама, както си реши. А вие направо пишете една жалба и полицията да се занимава с него. Аз така дадох сигнал на 112 за един Тъмнозелен понеже изнудваше шофорите на паркинга до гарата да му плащат за престой и оттогава не съм му виждал очите.. Представих се с името си и те го записаха. Ако искат да ме викат за свидетел няма проблеми.
Последна промяна от nikolov333 на ср май 17, 2017 2:53 am, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
djendov написа:
Чефо, няма нужда чак на Вие да си говорим. Не сме тук като дипломати.
Щеше да знаеш защо са глупости, ако беше чел по-малко тук, а повече в Лекс.
Не смятам нищо да доказвам или обеснявам. Не съм съдия.
Ако си сигурен в думите си, вземай адвокат и завеждай дело. Дали ще го спечелиш зависи от много неща.
От къде знаете къде е дал парите? Имало ли е други хора? А случайни камери? А телефонни разговори?

Всеки си мисли, че знае всичко. Чухме по филмите, че любителски камери не важат в съда и айде....във всеки втори разговор.
Когато се е родило правото, не е имало нито листи, нито химикали, нито регистрирани фирми с печати.

Офф нямам време да кача малко снимки в моята тема, пък се обеснявам за глупости.
Имах мнение, казах го. Отказвам се от правото си да го доказвам по тази тема :)
ИзображениеИзображениеИзображение
Забавен си. Кажи още някоя ... ъъъ ... "житейска мъдрост", да се посмеят хората пак. Не се притеснявай - с подобни изцепки - имаш огромният шанс, да спечелиш титлата "селксият идиот". Изображение
*Идиот - дете пълно с идеи :wink:
djendov - специалист
Май наистина ще се окажа идиот, щом продължавам да споря с теб...

https://pravatami.bg/17097

https://infolaw.bg/ДОГОВОРНИ-ОТНОШЕНИЯ-(27,1,law=209)

Пуснах втория линк, защото явно на теб трябва повечко да ти се обеснява.
Ако и сега не се сетиш сам, как може да си получиш парите...
Да..с малка уговорка за лимит на тази сума, но и едва ли отворилия темата ще го е превишил.

Оф...все пак си мисля, че може и да не схванеш...айде още един жокер:
Едва ли автора е единствения опарен. С тази тема е много лесно да се намерят още няколко " свидетеля".
radius - майстор
Pooh написа:
Много ми е интересно, кой точно ще извършва СМР (строително-монтажни работи), без аванс? Това е нормална и утвърдена практика по цял свят. Никой не е длъжен, да инвестира собствени средства в чужди строежи или ремонти. [-X
Ако ти отговоря какво мисля:
1. Ще изместим темата, защото и този въпрос е доста пиперлив.
2. Ще се противопоставим "майстори" и "клиенти".
3. Вече сме се карали някъде във форума по въпроса.
4. Как е по света няма значение, тук, знаеш, сме извънземни във всяко отношение.
5. Къщата ми е доказателство, че нещата работят по моята схема. Всеки майстор, който има достатъчно работа ( и съответно оборотни пари), може да си позволи да достави материали за своя сметка на обекта, които ще му бъдат платени веднага след доставката, а труда на етапи. Като няма пари, клиента да си купи материалите и така...
conrad - напреднал
Благодаря за бързите отговор и съвети колеги, виждам че под името на този индивид тази тема излиза първа в Google...за мен това е малка утеха, че няма да измами и други!
Полицията бе уведомена, но не очаквам да бъде направено достатъчно за да ми бъдат върнати парите!
Ето част от разговорите ни :

Само да вметна> материала който той уж купи е на стойност около 150лв ( 20 листа стириопор 5см и 4 торби с мразоустойчива шпакловка)! Взе го защото бях там и нямаше избор да избяга

Аз съм му дал 420лв на ръка!

http://prikachi.com/images/982/9122982W.jpg
http://prikachi.com/images/983/9122983o.jpg
Гост - специалист
Що го тормозиш човека? Писал ти е, че е катастрофирал и е в болница, ти искаш да идва и да ти работи. Остави го да се възстановява. Това човешко отношение ли е? Кажи?
conrad - напреднал
Напротив - жив и здрав е...не бих създал тази тема ако бе в болница !
В единственият случай, в който някой вдигна телефона бе неговият син , който се изпусна и каза че баща му работи на друг обект
kolcho - специалист
conrad написа:
Полицията бе уведомена, но не очаквам да бъде направено достатъчно за да ми бъдат върнати парите!
Само за протокола - неизпълнението по сключени договори не се контролира от полицията, трябва да заведете гражданско дело в съда срещу недобросъвестния предприемач. Интересно защо не са Ви казали това в полицията? Или Ви го казаха?
Гост - специалист
Ясно- зает е , значи. Как си ги представяш нещата да работи на два обекта едновременно? Имай търпение. Щом е обещал човека- ще свърши работа. Щом работи на обект- значи- не е от тези, дето взимат само парите и не работят. Пък и човека ти пише, че имате и договор! Ама след ходене в полицията- знам ли... :? Не е трябвало да му казваш и да го плашиш с куките. Пак грешка си направил.
СВ майсторите трябва търпение и толерантност. Не плашене. Нема се научите да се подмазвате на майстори и това е.

Тема "Пазете се от този майстор - Николай Трайков ( stroikom81 )" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: