Напишете въпрос свързан със санирането.
solo5 - майстор
FMaster написа:
За профили като блик, тисен и вайспрофил не коментирам ...
всичко добре само не знам защо си сложил Вайспрофил в тази категория :?
Вайспрофила е известен като българския саламандър :-D
valey - специалист
Ето какво получих като оферта за следните профили(7,3 м2 дограма 5 камерна):
-КВЕ 1412 лв
-Саламандер 1448 лв
-ВЕКА 1583 лв.
-БЛИК 1388 лв.
-ФУНКЕ 1545 лв.
-ГЕЛАН 1334 лв
-РЕХАУ 1622 лв
:? :? А сега на къде!!!
Май от много глава боли.
Master_Kenobi - V.I.P.
valey написа:
:? :? А сега на къде!!!
Как така накъде! :roll: Към Шуко, разбира се или тук. :-D
valey - специалист
Дърво със стъклопакет ми е множко,а пък профилите на шуко изглеждат доста груби на външен вид.
Имам и за тях цена, но не ми харесаха.
Утре или вдругиден ще поръчвам май саламандър система БРЮГМАН.
http://alvik1.com/Brugmann.pdf
Master_Kenobi - V.I.P.
valey написа:
...а пък профилите на шуко изглеждат доста груби на външен вид.
Имам и за тях цена, но не ми харесаха.
Утре или вдругиден ще поръчвам май саламандър система БРЮГМАН.
http://alvik1.com/Brugmann.pdf
Е, въпрос на вкус... :) Заобленият им стъклодържател не ги прави груби, според мен, но е въпрос на лична преценка.
И като поръчваш Саламандър, гледай да не налетиш на Сюлеймандър. Тоя лаф/правило май вече го ползвах някъде из Форума, ама наистина внимавай много кой и от къде ти доставя профилите.
Успех! :)

------------
П.П. С`я се загледах и ше ка`ете, че съм параноик (може и с право да съм! :-D ), ама кво е тва в линка (червеното):
Germany
D - 86842 Tuerkheim (чете се Тюркхайм, приблизителен превод - нещо турско. Отнася се обаче за името на градчето, а както знаем имена не се превеждат и може да е само съвпадение.)
Успех! :)
damian_7 - специалист
Някой имал ли си е работа с VIVA Plast? :?
EDI - майстор
В службата преди 2-3 месеца сложиха ВИВА ПЛАСТ трикамерна.Засега е добре, не е провиснала, има си металните профили, не се виждат термични деформации.
damian_7 - специалист
И аз за службата се интересувам, намериха се едни пари за ремонт, та след проведен търг си избрахме фирма за тази дейност. Но те пък от своя страна са наели друга фирма да свърши работата и ме съмнява дали не са избрали някоя по - тънка оферта за изпълнение. Така се случи, че нямам много вяра на изпълнителя, спечелил поръчката. :axe:
Time2Burn - специалист
М даааа, и аз се спрях на ШОКО, 5 камерна със Бяло + К стъкло - 32 мм стъклопакет и обкова е на ШОКО.
Тая дограма кърти мивки - много е яка, правиха ми я една тетевенска фирма ама как и беше името? Васи макс нещо такова
Ама профила никак не е грозен, даже е най - красивия според мен
за 3 пистолета и един 3.60 на 1.6 прозорец ми взеха 2700 кинта, което е добре, май...
i az da kaja.Imam dosta poznati , koito se zanimavat s dograma/rabotqt v razni firmi/.Ako 6te izbirate nemska nai - dobre salamander/brugmann/ ili komerling estestveno zavisi koi q pravi. Ako cenata e vajna , po - dobre se sprete na ne6to proizvedeno v BG - Profilink naprimer, az takava slojih v Alvik i sum mnogo dovolna s K stuklo.
Te doidoha navreme i za merki i za montaj, montaja mina gladko, tehen 4ovek mi izmaza prozorcite sled tova i do momenta nqmam zabelejki.
Te rabotqt i s Brugmann na Salamander , dadoha mi dosta podrobna infiormaciq za proizhoda na profila, zavodi , istoriq , kakto i za vnositelite, ne mislq 4e e turski a Tuerkheim naistina e grad v germaniq a ne ne6to si v Turciq:)

Тема "PVC дограма - кой да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: