• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
8180 - майстор
lambov написа:
В отговор на заяждането което ми отправяш, ти давам личен пример. Апартамент с XPS отвътре по желание на клиент и след 3-месеца му изби мухал и конденз на поразия. Тоя материал просто не диша.
Хайде да не е с такива доводи, а - "Апартамент"!?!. Колко апартамента? Колко е XPS-a? Колко кубика вода е "налята" при ремонта? Каква е стената? Как се отоплява? Как се проветрява/вентилира? Колко боб се вари и пране суши? - после евентуално категоричните изводи, пак моля.
Вярно е че XPS-ът не е достатъчно паропропусклив, но кой каза че трябва да е?
Ако се поинтересувате, ще видите, че колегата pipbel вече две къщи построи в постоянен контакт с форума, като всичко е проучено и премислено - почти няма забележки към изпълненията му и може да му се вярва повече (засега).
И не съм му адвокат, а ... (то си пише)
П.П. Форумът си има Раздели и Теми за "свободни приказки" и "закачки"- уважавайте ги, моля (3-ти път).
Попрочетох доста от изложеното във форума по темата благодаря доста полезна информация.Само още нещо ме притеснява ако сложа гипсокартон и вата както съм замислил ще покрия тръбите на парното просто е неизбежно няма разстояние това дали ще ми доведе до проблеми впоследствие?
  • 1
  • 2

Тема "Молба за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: