• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
adgj - специалист
Тани написа:
За падане - няма да падне , но ще се напука по фугите предполагам - като се облегнеш , може да е малко , но ще поддава. Иначе аз лепя МДФ и ПВЦ ламперии , гърбове на кухни и какво ли още не с пяна!
При идеални други условия си прав, но както казах спалнята много малка (бивша кухня) то въздух няма, камоли фуги и поддаване :)
Тази стая е като "куче касичка" наливаш пари в труд и материали, а като подредиш мебелите нищо не се вижда, но се старая да не се задълбочавам толкова.
pavkatay - майстор
Тани написа:
За падане - няма да падне , но ще се напука по фугите предполагам - като се облегнеш , може да е малко , но ще поддава. Иначе аз лепя МДФ и ПВЦ ламперии , гърбове на кухни и какво ли още не с пяна!
:-D Паднало нищо не съм видял,но напукано по фугите доста.Даже едни съвестни момчета 3 пъти префугираха и пребоядисаха хола на моя клиентка за 6 месеца- и пак си е така-лепен(не с пяна ) ГК с пукнатини по фугите.
Чак ми е неудобно,като се сетя,че я посъветвах тогава да прежали тези 7-8 сантиметра от ширината на хола за сметка на стени без пукнатини :)
При лампериите няма фиксирани фуги-няма каво да се напука , а за здравината на залепване имам съмнения за ПВЦ ламперията с пяна :?
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за пистолет за пяна." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: