• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
velsi - Почетен майстор
Да, там върти и виж какъв ще е ефекта.
pavkatay - майстор
Принципно за натягане се обозначава с +
v1p3ra - напреднал
С какво да въртя то май трябва да се натисне към + с нещо тънко и тъпо отпред за да не нараниш обкова.Ще пробам, ако знаете как точно се прави напишете
velsi - Почетен майстор
Въртиш с шестограмен ключ 4 мм.
v1p3ra - напреднал
velsi написа:
Въртиш с шестограмен ключ 4 мм.
Там където има + и - няма място за шестограм, може да го бутнеш към + или да го върнеш към -, но няма къде да се завре този шестограм
velsi - Почетен майстор
развърти отгоре и отдолу над това с +/- и кажи какво се случва. Кръглите насрещници.
pirga - помощник
здравей те
използвам темата за да питам- монтираха ми прозорец с профил рехау, на предпазния скоч не пише нищо а на скоча на подпрозоречния плот пише "махima"- та въпроса ми е дали не са ме излъгали с някой евтин профил, и още дали има начин да се разбере колко камерен е профила

благодаря предварително за отговорите
ralev - специалист
На лепенките надпис Rehau има само от външна страна, а като се отвори крилото има надпис и на самия профил, странично. А колко камери е си личи погледнато от страни при немонтирана дограма има разлика в профила.
pirga - помощник
ralev написа:
На лепенките надпис Rehau има само от външна страна, а като се отвори крилото има надпис и на самия профил, странично. А колко камери е си личи погледнато от страни при немонтирана дограма има разлика в профила.
благодаря още веднъж и от външната страна скоча е бял а е монтиран вече и са стационарни прозорците защото е на партера , има ли смисъл да демонтирам стъклопакета за да търся надписа
днес дойдоха да измажат и казаха че след боядисване на профила слагали бял предпазен скоч, а според мен цветните профили трябва да идват готови от завода

Свързах се с ръководството на фирмата изпълнител и за 24 часа ми монтираха нов прозорец вече с рехау и се оказа недобросъвестен служител които отклонил поръчката към някакъв друг изпълнител с кофти материали още веднъж благодаря за съдействието
  • 1
  • 2

Тема "PVC Rehau" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: