• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
jekasus - майстор
Принципно едно кило фуга струва малко по-скъпо от едно 2-литрово шише бира.
ще гледам да го направя както трябва
така че ще използвам и фугираща смес имам останала жълто кафява - може би няма да съм със сиви плочки :)
излязоха ми още 2 въпроса. това на снимката е вратата на хола
нея мога да я обърна - там какъв матерял да използвам и колко дебел?
другото нещо е че имам лост за набиране (горе вляво на снимката се вижда малка част)
около него как да процедирам?
Прикачен файл:
P5170277.JPG
Pooh - майстор
Ако за мен е обръщението "г-н проектант" - не се пъни - не съм такъв.
В темата, която имаш предвид казах, че няма да пиша и съм те оставил да се шириш самосиндикално - каквото съм имал да кажа, съм го казал.
За падналата изолация - обърни внимание, че дюбели има, както ТИ препоръчваш, но нещо лепенето и основата куцат. Основата е слаба, а е лепено на топки. Иначе казано, можеш и тук да се направиш на специалист, кое е по-важното - залепването или последващото ПРОТИВОВЕТРЕНО укрепване.
Дадох ти възможност като нормален човек да дискутираме извън темите и без да занимаваме останалите потребители - ти предпочиташ да се изживяваш като последна инстанция - е, не си.
Хайде сега обясни, ако можеш, кой компромис е по-голям - да фугираш открита тераса с лепило или да не бучкаш дюбели при ВЪТРЕШНО лепене на изолация?
stivemaster написа:
Дори и тук в тази шибана държава ,пълна с многознайкивци си има закони и наредби и там си пише как се изпълняват нещата
stivemaster - майстор
Да не ставаше дума за теб грешката е моя . Относно фугата ,голяма треска ти влезе в окото браво ето ти причина за дискусия .Вместо да се замислиш за много по гадния компромис с обръщането на дограмата до стъклото и невъзможността да се дренира впоследствие ,теб ти се заби фугата.
Добре така да бъде ,колега ceneto залепи си плочките с флексово лепило , почисти веднага фугите и след това ги фугирай с някоя фуга каквато си решиш .Каквото и да направиш времето през което ще го ползваш (докато решиш да заличиш компромиса ) сигурно няма да е дълго.
Pooh - майстор
Човека от самото начало е писал, че не иска да обръща отворите ... какво има да коментирам, при положение, че всичко останало, ще са пари и труд на вятъра?
А ми се заби не решението за фугата толкова, колкото отношението ти. Леко гадничко е да те дъвчат за дреболии, не мислиш ли? Като цяло - избягвай да правиш квалификации и да си прекалено краен, особенно когато не си убеден в твърденията си.
Карай, оспамихме още една тема.
Pooh написа:
Човека от самото начало е писал, че не иска да обръща отворите
не че не искам на едната страна съм с външни щори и няма място(може би ако се преправят щорите ще стане ама...)
на другата стена ще обърна вратата
Tsilkov - майстор
Ми аз доколкото виждам можеш да обърнеш поне до водача на щората :?
обърнах ги прозорците до водача и шпакловах
сега ми остава мазилката да направя,
но на стената дето е балкона на съседите не съм лепил ТИ и искам и там да сложа мазилка -
как да я направя гладка стената (тя е такава грапава като на снимката от първия ми пост)?
-да я шпакловам ли? да слагам ли мрежа?грунд да сложа ли преди шпакловката?
  • 1
  • 2

Тема "Топло изолация на балкон - как да направя цокъла" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: