• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
pavkatay - майстор
v1p3ra написа:
добре ще взема акрилен силикон и ще го направя, но незнам колко ще влезе навътре, силикона е доста твърд и как ще стане незнам, щеше ми се плътно със спринцовка за да не се цапам, но щом казвате с пръст ок. Майстора и болтове не е поставил нищо неграмотници колкото искаш. Няма силикон няма лепило, няма болтове и после как да го потърсиш пак
Аз винаги ползвам спринцовка, когато работя със силикон. Дозира се по- прецизно, но не с игла. През иглата не можеш да прекараш силикон (поне не и ако стискаш с ръка :) ).
А по отношение на силикона-аз не бих ползвал акрилен, а универсален(санитарен). А, колегата го е написал. :)
v1p3ra - напреднал
Благодаря, значи санитарен силикон, а горе долу цената, има ли малки разфасовки, че не ми трябва цял флакон?
А всъщност намерих акрилен обаче, няма ли да стане и каква е разликата ?
VLADO66 - майстор
Акрилния силикон е за строителни фуги и няма слепващата способност на санитарния,не издържа на вода,потъмнява и др.Най-малката расфасовка санитарен е 300ml.
estqwerty - специалист
залепи тиксо от страните които не искаш да омажеш със силикона - предполагам отгоре на профила и долу на дъската. после смело можеш да оцапаш ситуацията и което влезе влезе - с тиксото ще можеш и да регулираш колко силикон да остане.ще остане само това което искаш след като отлепиш лентите.
сапунена вода и пръст за заглаждане.
само да вметна че аз винаги оклепвам всичко така и така :)
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с дограма РЕХАУ !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: