• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
Mega - специалист
radius написа:
Парите по програмата в момента са свършили, така че осмисли пак какво и кога ще правиш.
Това не е вярно! Всяка банка има различна кредитна линия. Парите на Сибанк са свършили, Прокредит и Райфайзен имат още пари и раздават кредити!
Mega написа:
radius написа:
Парите по програмата в момента са свършили, така че осмисли пак какво и кога ще правиш.
Това не е вярно! Всяка банка има различна кредитна линия. Парите на Сибанк са свършили, Прокредит и Райфайзен имат още пари и раздават кредити!
Проверено! Днес и в ДСК потвърдиха,че продължават да обслужват проекти по "Енергийна ефективност".
Всъщност, както писах по-горе, банките са ясни-това им е бизнеса. Продължавам, обаче, да недоумявам..., защо изпълнителите бягат от подобни поръчки.
radius - майстор
Извинявам се за заблудата.
dimovsport - специалист
Аз от 3 дни лепя сам,не само че отхвърлих офертата на ромие а и помощник не ползвам. Лепя с пяна и е дори е приятно. Никога повече не бих ползвал циментово лепило.
=D> Браво, Димов! Успех в начинанието. Аз също вчера поръчах материалите и в събота започвам.
Май трябва да помоля модераторите да преместят темата в раздел"Направи сам", ако преценят ,че ще е полезна.
В противен случай - за ключ и към архив
и така, с много полезни съвети от този форум и активно участие на Неволята, нещата започват да придобиват завършен вид:
- 8см (15-18 кг/м3) EPS, залепен по контура + топки, стъклофибърна армировка и шпакловка - всичко на Теразид
-цокъл - XPS 5см - армиран и шпаклован - идеята е да се облицова, но все още няма идея с какво точно
-дюбелиране - 10/140мм пластмасов дюбел-пирон, приблизително по 10 бр/м2
Ще бъда благодарен за насоки относно финишното покритие, а въпросът е дали мога да си спестя мазилка без да се лишавам от надеждност на покритието. Т.е. да грундирам шпаклованите стени и да нанеса някаква финишна боя на силиконова основа.
Ако имате впечатления от конкретни продукти, ще се радвам да ги споделите.
Извинявам се за лошото качество на снимките. Правени са с един мноооого стар Самсуняк

Прикачен файл

Photo-0210.jpg самоделка за рязане

Прикачен файл

Photo-0224.jpg очаквам забележки по изпълнението
VLADO66 - майстор
За да боядисаш трябва да удариш една ръка циментова шпакловка за финосване,да изравниш и скриеш дерюгите например с тази http://marisanbg.com/bg/teraflex-byala- ... gXvgXu0fAo
Благодаря за отговора!
Шпакловката е готова, но въпросът ми остава - може ли силиконова боя да бъде достатъчно надеждно финишно покритие, което да ми спести мазилка(полимерна, силикатна и пр.) ?
  • 1
  • 2

Тема "Фирма за топлоизолация във Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: