• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
вт дек 08, 2020 6:28 pmsintris написа:
След като няма да ползваш тавана за багаж,слагаш наилон и разстилаш вата от тия дето са на рула .Поне два пласта шахматно,по дебела по добре и колкото пласта повече пак по добре ! Дори без външна изолация има голям ефект.
Благодаря за мнението !
Както и по-горе съм споменал, това беше първоначалната ми идея, но ми се иска самата вата да е малко по-защитена, било то с летви или осб, което няма как да направя или по-скоро не ми се рискува. Не че нямам вяра на найлоните и фолиата, но винаги е възможно да капне малко повече вода и тогава сте наясно какво че стане с тази вата. Аз лично веднъж го изживявах в един магазин и не ми се повтаря преживяването.
schuldiner написа:
"Живее ми се в къща" е най-якото. Останалото са подробности. Съвет: инвестирай 200-300 лв. за вата над тавана, както казва sintris, с останалите - съвременна баня, тоалет, телевизор, компютър, малко обзавеждане... и не забравяй да се поддържаш във форма, защото къщата иска мъж.
Имам 18-годишен опит, мисля, че и този път ще се справя. :lol:
Пък и вече е по-лесно, камината е за красота и разплване по празниците(преди се отоплявахме на дърва), овощните градини на баба са в райграс или каквото и да е останало е място за 20 корена домати за цвят.

Идеята ми на този етап е да успея на "санирам" къщата максимално добре, тъй като се връщаме за постоянно. Аз и сега успявам, но то е само за уикенда и не мога да си направя реална сметка доколко е ефективно, направеното от родителите ми. Пък и се прибирам с булка, а на нея и през лятото и е студено. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Изолация на(върху) таван гредоред/каратаван." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: