failure, не се шашкай , на въпросите ти аз мисля да отговоря така:
1. Да;
2. Не.
1. Да;
2. Не.
prascho написа:Мнението на n_a ми се струва адекватно. Този човек не чете но умело успява да преразказва чуждите думиВсъщност, Онзи човек писа профилите да са успоредни на гредите. Ма нейсе..
n_a написа:Пич, прочети още веднъж поста ми и кажи дали не си направил преразказ моля. Споменал съм два варианта за изпълнение- класическия и преразказания от теб. Впрочем сд профилите отново се разполагат перпендикулярно на гредите. Ти си обяснил по-подробно, което навярно щях да направя на по-късен етап като доуточни идеята си автора. С този глупав спор няма да му помогнем.prascho написа:Мнението на n_a ми се струва адекватно. Този човек не чете но умело успява да преразказва чуждите думиВсъщност, Онзи човек писа профилите да са успоредни на гредите. Ма нейсе..
prascho написа:Виж, при мен цяла една стая е скосена и там съм поставил изолация попълваща пространството между гредите с височина 10 см поради изказаната от теб причина. Попълни си с 15 см вата между гредите и си свиркай. Запомни, че металните профили за конструкцията от гипскартон трябва да е перпендикулярна на съществуващите греди! Впрочем колко мислиш да ти стърчат надолу под гипскартона гредите? И трябва да знаеш, че по този начин ще трябва да правиш метална конструкция между всеки две греди!Малко ме подразни неадекватното ти изказване!!!
n_a написа:Ако няма да обидя някои форумци, че пак знам нещо и искам да споделя, ще пиша какво и как и защо може да направи човека.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: