Напишете въпрос свързан със санирането.
Master_Kenobi - V.I.P.
tan4e, душо, кво ти дава куража пред хиляди да се изкажеш в полза на който и да било профил?! Това, че Imam dosta poznati , koito se zanimavat s dograma/rabotqt v razni firmi/ :-D Това ли?! :? Бравос!
Верно, че форумът е място за секви мнения, ама... дай поне да са на български, а! :oops:

П.П. И къде видя да съм написал, че Tuerkheim е нещо си в Турция?! :?
valey - специалист
Благодаря ти Танче
Аз чакам монтажа и после ще коментирам.
Ami Master :-p pone imeto mi e bulgarsko :). A prava imam to4no kolkoto teb i pravq izkazvaniq na su6toto osnovanie kato teb. Ne znam ti dokolko si se sbluskal sus Salamander i Suleimander , no az sum imala vzemane davane s Alvik i Profilink i spodelqm opita si.Ospori mi tova , 4e v kraina smetka po vajno e kak e napraven djama i kak e montiran, otkolkoto razsujdeniqta kakvo e tuerkheim :) pozdravi surde4ni :)
velsi - Почетен майстор
Ако възнамеряваш да пишеш и в бъдеще в този форум, прави го на кирилица. Това тук е задължително! Следващото ти мнение не по правилата ще бъде изтрито без предупреждение!
Благодаря за съвета.Аз не обръщам внимание на тези подробности ;) . Но правилата са си правила и трябва да се спазват :)
ribnikolaevi - майстор
tan4e написа:
Благодаря за съвета.Аз не обръщам внимание на тези подробности ;) . Но правилата са си правила и трябва да се спазват :)
Извинявам се, че заспамвам темата, но това изказване не ти прави чест. Приемам, че щом сме от хората, които работят с компютър и интернет, не сме много изпаднали интелектуално. И кой, ако не ние, да дава пример на хората, които се псуват и карат и .... т.н. по автобуси, пътища, опашки...

Да се дава пример с писане на кирилица е едно от нещата, които бихме могли да правим /освен перфектни ремонти разбира се :lцl: /.

На това трябва да се обръща внимание.
.
Здравейте , и аз да се включа в темата с няколко въпроса
След доста изчетено в интернет относно дограма, стъклопакети и обков мисля, че се обърках тотално
Ходих в няколко фирми и найстина всеки хвали собствената си стока ама плюе на другия и се получава ...
Офертите който получих са за два прозореца с общо 4 отваряеми крила.
Така, офертите който получих са следните:
1. Шуко СТ70 5 камери , водобранно, стъклопакет 24мм Б+К, обков уинкхаус и комарници на всяко крило и ПВЦ и Алуминиеви дъски на цена 1600лв
2. Рехау 5 камери, стъклопакет 32 мм Б+К, обков Сигения , комарници ПВЦ и Алуминиеви дъски на цена 1750лв
3. Саламандър Стриим Лайн - 5 камерна, стъклопакет 24 мм Б+К, обков Рото, комарници и первази цена - 1400лв
4. КБЕ AD 70mm. профил с 2 гумени уплътнителя – бял Стъклопакет -24мм.-2 стъкла (флоат + К-стъкло) комарници и первази цена 1710лв
5. KBE МD 70mm. профил с 3 гумени уплътнителя – бял Стъклопакет -24мм.-2 стъкла (флоат + К-стъкло) комарници и первази цена - 1800
6. SCHUCO- Corona CT 70 AS с 2 гумени уплътнителя – бял Стъклопакет -24мм.-2 стъкла (флоат + К-стъкло) комарници и первази цена 1860лв
7. Кйомерлинг EURO Futur classic 5 камерна бял, стъклопакет24 ммБ+К , обков Winkhause, комарници отварящи се навътре и первази - 1800лв
Кйомерлинг EURO Futur classic 5 камерна бял, стъклопакет40 мм троен 4С+Б+К , обков Winkhause, комарници отварящи се навътре и первази - 1900лв

Като гледам и всяка фирма предлага една гаранция ... незнам и каква да очаквам, но мислех че поне на Кйомерлинг и саламандър ще е 10 години , а тя е 2 и 5 години, на шуко 10.
Препоръчайте и някоя фирма в Бургас, най вече като качествено поставяне и гаранционно обслужване?

Едната фирма казва че само Саламандър се произвеждал в Германия, Другата че Саламандър се правил в турция и само кйомерлин се прави в Германия, също така , третата фирма ми казва че , троен стъклопакет ще продападне неминуемо след няколко години (като това го казва позната която работи във въпросната фирма).
Та въпроса кое е най добро като оферта, дали саламандъра с тази цена наистина е Немски (фирмата е голяма), дали да залагам на троен стъклопакет или не е нужен(изложението е север) ако е троен какъв да бъде 4С+Б+К или Б+Б+К. Това е за сега ама мисля че ще имам още доста въпроси.
Благодаря
MASTER - специалист
При условие, че разликата е само 100 лева за троен изолиран стъклопакет, не виждам защо задаваш изобщо въпроса. :-D :-D

А дали стъклопакетите "пропадат" :-D - има една приказка : за калпавата ракета космоса е крив.
Svetoslavoff1 - майстор
С извинение към колегата за включване, но пак е по темата.
Моля за мнение за профилинк троен пакет с 36 мм ширина.
painkiller - помощник
Здравейте, предстой ни остъкляванена една стена като сме се спрели на отваряне с механизъм фолксваген, троен стъклопакет, размерите са нещо като 270 ширина (2х135) и около 220см височина, ходихме за оферта в ролпласт но тук точно за техния механизъм не видях никак добри отзиви.... обявената цена е около 1450 с цветен профил трокал. Да препоръчате други варианти, че скоро трябва да се поръчва. Още един въпрос, понеже трябва да сваля старата алуминиева дограма здрава, тя е с врата и прозорец та има ли нещо специфично при разглобяването или ще се справя с инструментите, който имам (бачкам и нещо като майстор :) та имам що годе куп инструменти) просто досега не съм разглобявал дограма...

Тема "PVC дограма - кой да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: