Напишете въпрос свързан със санирането.
stoyanov56 - помощник
velsi написа:
stoyanov56 написа:
Здравейте.. А какво бихте казали за тая дограма HAMMER. Някакви наблюдения

Евтина, турска дограма. Върши работа точно колкото и всички останали. Друг е въпроса колко евтино ще ти я направят на тебе.
незнам колега, майка ми плати 1360 лева за нея като включва 3 двукрилни, 1 триклирен и 1 единичен прозорец със обикновен стъклопакет, 3 мухарника и някви парапети отвътре нещо такова. Дано не са ни дялнали много щот ми е колега от фирмата дограмджия и незнам ако ме е изпрал ще се гледаме по друг начин аз още ще разуча.
zvetomil - специалист
Като не си дал размерите не може точно да се прецени,но за 5 прозореца и три комарника не изглежда да са те делнали.Гледаите се нормално и те така.
stoyanov56 написа:
velsi написа:
stoyanov56 написа:
Здравейте.. А какво бихте казали за тая дограма HAMMER. Някакви наблюдения

Евтина, турска дограма. Върши работа точно колкото и всички останали. Друг е въпроса колко евтино ще ти я направят на тебе.
незнам колега, майка ми плати 1360 лева за нея като включва 3 двукрилни, 1 триклирен и 1 единичен прозорец със обикновен стъклопакет, 3 мухарника и някви парапети отвътре нещо такова. Дано не са ни дялнали много щот ми е колега от фирмата дограмджия и незнам ако ме е изпрал ще се гледаме по друг начин аз още ще разуча.
Темата е доста стара, но за информация:
Hammer не е турска дограма - произвежда се в България от фирма Чукурови ООД в Стара Загора. Основната им линия е производство на австрийска компания която е един от водещите европейски производители. За качеството нямам преки впечатления - предвид че са по-малка фирма, поддържат по-ниски цени от големите в бранша, но пък имат и по-малко административни разходи, предвид че са семейна фирма, т.е. има от къде да бъде по-евтина.

Тема "Пак за ПВЦ дограма, но Трокал!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: