Напишете въпрос свързан със санирането.
Pooh - майстор
Според мен подобно изпълнение ще доведе само до отлепване на това, което не се е отлепило все още ... но аз не разбирам от всичко все пак :?
Пробвай и ако стане ... ще препоръчваме вече ПРОВЕРЕНА теория :wink:
Окака Чука - специалист
dodo2000 написа:
Бихте ли казали как се води тази пяна за лепене на EPS да не взема нещо, което няма да ми свърши работа...
CERESIT CT 84

http://www.youtube.com/watch?v=gMygRp1J0Js :)

Прикачен файл

ct_84_pistol.jpg
ct_84_pistol.jpg (14.76 KиБ) Видяна 1083 пъти
marian1 - майстор
dodo2000 написа:
Бихте ли казали как се води тази пяна за лепене на EPS да не взема нещо, което няма да ми свърши работа. Искам да попитам marian защо трябва да пробивам отвътре навън стената? Грешна ли ще е манипулацията ако пробия отвън изолацията и да вкарам пяната от външната страна? Имам достъп почти до цялата предна част на терасата и ще ми е по лесно да порибя отвън и после да замажа. А между другото благодаря за съветите, които давате. Радвам се, че има такива отзивчиви хора.

да,показаната пяна става, и по точно, става всяка на която от етикета пише - не се раздува. Относно - вън и вътре, гледам си на 3 етаж - как ще пробиеш на 10 см от пода? Ти нали разбра, че за да спасиш изолацията, трябва да я инжектираш - шахматно примерно през 40 см. Ако го направиш отвън - имаш ли достъп? после с какво ще замажеш дупките по мазилката? Все си мисля че по удобно ще е отвътре,после някоя корекция с малки парченца тапет, или .....по често се прави ремонт вътре..... :lol:

Тема "Лепене на EPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: