Напишете въпрос свързан със санирането.
bbb123 - помощник
Здравейте,

И на мен ми предстои слагане на дограма и искам съвет. Имам оферта за Етем Е75 която ми допада, но леко се обезпокоих от мненията че със сигурност ще има конденз. Може ли някой с подобна дограма или скоро слагана алуминиева с прекъснат термостат, да сподели впечатления? Къщата ще е нова, изолирана и с подово отопление.
Благодаря предварително.
chapara - майстор
Още един в голмото междучасие, или още в ,,детската'' :shock:
bbb123 - помощник
чет юни 19, 2025 9:23 pmchapara написа:
Още един в голмото междучасие, или още в ,,детската'' :shock:
Не те разбирам.
miliad - майстор
Мненията са от пейката на групата ЕЖК, от форум БГ-Мама( не че го подценявам като място за информация) или от специалисти по дограми?
bbb123 - помощник
пет юни 20, 2025 3:48 pmmiliad написа:
Мненията са от пейката на групата ЕЖК, от форум БГ-Мама( не че го подценявам като място за информация) или от специалисти по дограми?
Мненията са най вече от теми тук във форума. В тази тема има хора споделили че им тече и са я сменяли с пвц. Предполагам са ползвали някоя по-стара система. Ако не се появи някое негативно мнение, ще го приема за положителен резултат.
bbb123 - помощник
пет апр 26, 2024 2:14 pmblad3runn3r88 написа:
пет апр 26, 2024 9:26 amn_a написа:
А дограма с ПРЕКЪСНАТ ТЕРМОМОСТ ... Вечна работа. Ама електоратАт не чете дълги неща
Точно това ми казват всички, че е вечна! Няма конденз и не тече. Изолацията е почти като на пвц.

Минахме на вариант ЕТЕМ Е75 пък дано имаме късмет…
Надявам се @blad3runn3r88 да сподели опит.
miliad - майстор
И къде в темата прочете, че Е75 или изобщо профил с прекъснат термомост е направил конденз?
Я се върни чети пак.

Профила е хубав. Остава да избереш и качествен изпълнител и няма да имаш проблеми.
bbb123 - помощник
съб юни 21, 2025 3:20 pmmiliad написа:
И къде в темата прочете, че Е75 или изобщо профил с прекъснат термомост е направил конденз?
Я се върни чети пак.

Профила е хубав. Остава да избереш и качествен изпълнител и няма да имаш проблеми.
Благодаря за отговора.
За момента изборът ни остава за алуминиевата дограма
nelina_london - специалист
Съжалявам ,че не сложихме навсякъде Етем Е75 ,особено с нашите витрини .Но,тогава цената бе с 40%над Рехау Синего , която сложихме .Пак е хубава дограма ,но с калпаво извършен монтаж на някои прозорци .
Етем Е75 ни е входната врата и странично остъкляване .Не мога да повярвам ,че хората продължават да твърдят ,че алуминият задължително кондензира .За студените профили иде реч с този проблем .Вечно се пита каква марка профил да се избере ,ама кой им гледа разрези , обкови ...
Иии подценявате БГ мамата :-D Специално в темата за дограма там ,няколко "мами" се грижим потребителките да разберат що е то профил , видове стъклопакет ,монтаж и коефициенти . :razz:
bbb123 - помощник
вт юни 24, 2025 11:41 pmnelina_london написа:
Съжалявам ,че не сложихме навсякъде Етем Е75 ,особено с нашите витрини .Но,тогава цената бе с 40%над Рехау Синего , която сложихме .Пак е хубава дограма ,но с калпаво извършен монтаж на някои прозорци .
Етем Е75 ни е входната врата и странично остъкляване .Не мога да повярвам ,че хората продължават да твърдят ,че алуминият задължително кондензира .За студените профили иде реч с този проблем .Вечно се пита каква марка профил да се избере ,ама кой им гледа разрези , обкови ...
Иии подценявате БГ мамата :-D Специално в темата за дограма там ,няколко "мами" се грижим потребителките да разберат що е то профил , видове стъклопакет ,монтаж и коефициенти . :razz:
Благодаря много за изказаното мнение.
Вече с лекота ще вземем решението, въпреки че жената вече го е взела :-D . Достатъчно и беше да и покажат една къща която фирмата за дограма изпълнява и тя е твърдо за визията.

Тема "Избор на дограма за новопостроена къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: