Когато задъдеш правилен и изчерпателен въпрос, то тогава можеш да очакваш и правилен отговор. Правилен, правилен ама колко правипен с тез многото фактори и аз не зная,
но Наздраве и бъди здрав.

До Марисан - интересувам се, във вътрешна стена на помещение, от двете страни е еднакво отоплена - защото стената е в същото помещение ( в средата примерно) единствено стената граничи с под и таван, в такава стена влажността каква следва да е, каквато на помещението ли, по-висока, по-ниска - това не мога да си го обясня.Здравейте marian1,
8180 написа:...Е, трудно ще ми е да обясня на едно дете на 6 години, при какви условия кондензира влагата...
Ще си позволя един цитат:
"Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо." А. Айнщайн![]()
Предварително БЛАГОДАРЯ на включилите се!
П.П. Темата е отворена за всички форумци, за уточняващи въпроси от принципен характер.
Конкретните проблеми и решения нека останат в конкретните теми, както досега.
torbalan написа:Но двете разлики, които за мен са основни са:"Претенциозна категоричност" за Теоретична тема, според мен.
1. При вътрешна топло изолация - влагата кондензира в стаята... Съответно и мухъла е в стаята под изолацията.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: