Напишете въпрос свързан със санирането.
Фитилчо - майстор
Кви рибоци бе, пак си неподготвен .... явно си мастерче :cool: комплименти за което.

Но пък фразата "такова животно нЕма" е измислена точно за бай ти Ганя :wink:

Това фолио е по евтино от обикновенното паро изолзционно фолио - на мен ми излезе 100 квадрата - 100 лева с всичко.

Ето какво представлява

http://www.ebay.co.uk/itm/Loft-Insulati ... 4ad64fc46d

Кое точно му е рибешкото? :?
При всичко положения е по добро и по евтино от найлона дет продават тука
Фитилчо - майстор
vsterev написа:
Предлагам ти по зиолации да не се мерим....
Понеже виждам, че си наясно какво си купил предполагам си наясно и, че тези климатици, които си взел са канален тип - сиреч доста по различни от стандартните и начина на монтаж също има специфични изисквания ! Като примерно това, че е необходимо да се правят допълнителни изходи, да се вкарва подпокривни пространства или кухини и т.н.

Мисля, че казах, че големият климатик е С ТАВАННО ТЯЛО ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖ (окачено на тавана външно)ДЪЛГО Е 1.5 метра :goodman:
Но явно не си догледал

Е, повтарям го, специално за теб

Като бонус позволяват 30 метра трасе без промяна на количеството фреон и ще ги сложа в задната част на имота към комшиите . И освен това ще ги правя с твърди медни тръби :wink:
Pooh - майстор
Абе не знам колко съм неподготвен, но НЕ СЪЩЕСТВУВА найлон, който да "отговаря на 5 см. вата" ... освен ако не гоним хидро/пароизолация - там ватата се дъни и приемем, че и на 50см. може да се приравни ... :lol:
И в твоя случай рибарите са "продавач-консултантите", но ще го разбереш ... евентуално ... някога :cool:
Като за шаран, се държиш и нагло, освен всичко друго, така, че - бори се с живота както намериш за добре, аз само ще се подхиквам тихичко, на недоразуменията, които твориш. :wink:
vsterev - специалист
Фитилчо написа:

......
Като бонус позволяват 30 метра трасе без промяна на количеството фреон и ще ги сложа в задната част на имота към комшиите . И освен това ще ги правя с твърди медни тръби :wink:
Е точно, те каналните по принцип са си по-евтини. Явно си наясно, че медните тръби до помещенията ще ти излязат по-скъпо от климатиците.
Фитилчо - майстор
Явно не знаеш какво е канална машина :wink:
Е защо така реши?

тръбите струват 6 лева метъра с ДДС. :finga:
vsterev - специалист
За твоя информация знам какво е канален тип! В офиса сме с такиви, тръбите не знам как си ги намерили да са по 6 лв. след като при нас са с медни ?
Ама явно си вярваш, че си "фанал далаверата" здраво, пожелавам ти да я държиш здраво и да не я изпускаш.
Фитилчо - майстор
jekasus написа:
http://www.thermodesigntotal.com/bg/p/2 ... би-WIELAND
Именно :)

Имам една 18 и една 10 мм по 20 метра :wink:

Какво толкова . Ама няма да ми бучи на главата и ще е в дъното на двора,нали :cool:

Oще повече така и така ще купувам 15-ка за водопровода .

Въобще Церев, основни концепии не са ти ясни ... тц тц тц :-D
ssmmaaa - специалист
Фитилчо написа:
Кви рибоци бе, пак си неподготвен .... явно си мастерче :cool: комплименти за което.

Но пък фразата "такова животно нЕма" е измислена точно за бай ти Ганя :wink:

Това фолио е по евтино от обикновенното паро изолзционно фолио - на мен ми излезе 100 квадрата - 100 лева с всичко.

Ето какво представлява

http://www.ebay.co.uk/itm/Loft-Insulati ... 4ad64fc46d

Кое точно му е рибешкото? :?
При всичко положения е по добро и по евтино от найлона дет продават тука
Слагаш си пароизолация,колега.Нали знаеш че тя не е топлоизолация? Ако се равнява на 5см вата,защо не сложиш само 2-3 слоя пароизолация,боядисай с термоизолационна боя и може без отопление да минеш :lol: Купи си и онова дето извлича от храната най-полезните вещества и си Пий по една нутри бомба на ден и ще живееш 100 години(минимум) щастлив и добре изолиран. Хич не си шаранче :rolleyes:
Фитилчо - майстор
Добре дем, ето и разсъждението ми:

При положение, че трябва да дам за пароизолационно фолио минимум 2-3 лева на квадрат , защо да не купя това за един лев и то да има алуминиево фолио отгоре + балончетата?
Все нещо повече от обикновенното пароизолационно ще изолира? Не е ли така?

Отделно ще имам 10 см стиропор и 5 сантиметра вата под картона, аз не разчитам само на това фолио ... но все нещо повече от нормалното ще прави, освен, че е по евтино...

Бъркам ли някъде? :?

Тема "Подова изолация - въпрс за избор на материал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: