marian1 написа:Ако мен питате, .....За спокойствието на питащия +1 и от мен.

marian1 написа:Ако мен питате, .....За спокойствието на питащия +1 и от мен.
8180 написа:
П.П. Ако аргументирано ми покажете грешка - каса бира от мен.
marian1 написа: Въпреки че в къщи, смятам това не се постига в задоволителни граници - може би (отдавам го) това е от латекса. Пример мога да дам зимно време - влажността е ниска и аз карам скъпата да простира на сушилка в хола. След едно денонощие влажността се повишава, но само при едно проветряване влажността спада и после не се връща чак толкова забележително, и влажността е отново ниска. Всичко е в найлон и картон или фибран и картон - панелка. Което ме кара да мисля, че това е само рекламен трик при наличието на латекс за финиш.
8180 написа:Сега момчета, къде отива влагата от дома на marian1 при наличие на мощната паропреграда НАЙЛОН? Стои си в дома му. На marian1 не му харесва и проветрява /сам го е написал/. Проветрявайки обаче най редовно губи пари. Топлината изчезва, а тя е платена.
Нещата се определят от най-непропускливия слой в стената - навътре от него трябва да са още по-непропускливи или паробариера.
marian1 написа:Пример мога да дам зимно време - влажността е ниска и аз карам скъпата да простира на сушилка в хола.Дай Боже всекиму.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: