Що не си правите къщите само от фибран и пяна, без бетон и тухли.
Един рекуператор и готово.

съб ное 02, 2024 3:22 pmgogo7777 написа: Не си наясно с материята. Обаче в драскането си цар.След няколкостотин декара, сас сигурност може да науча още нещо. Нали не мислиш, че съм се оборудвал с джаджи само за собствено удоволствие?!
нед ное 03, 2024 7:21 pmgogo7777 написа:За бетона може да погледнеш в темата на Преслито.нед ное 03, 2024 6:42 pmivanovbg написа: Трифоне, нали беше пожарникар бре? Га успя да налепил няколкостотин декара?....ако знаеш само колко бетон е избъркал и колко тухли е пренесъл.
Лъжеш за някое от нещата.
......а за дюбели си пишехме![]()
вт сеп 26, 2023 6:41 ampreslav написа: С най-големи благодарности към Трифон - още първите дни след пускането на темата сам предложи да дойде и то като носач, а не акълораздавач.Бая се изръсих за реклама. Доста акъл се изръси и след това.
Ясно е, че имам разрешението му да обявя кой е мотора на цялото мероприятие, айретен видео и снимков материал, които нямаше да имам време да направя.
................Започнахме малко след 8, завършихме около 11 часа, това за 7.5 бъркала - ама и с уговорката, че Трифон е като "малко японско багерче"......
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: