Съгласен съм, че трябва да има разделение на професионални позиции. Въпросите трябва да се оправят към точните хора. Но в България всичко е размито, всеки е всезнайко. Не съм удовлетворен от подхода ти. Аз не спадам нито към графата майстор нито към графата строителен инжинер и изпитвам затруднения при отговорите на въпросите ти. Липсват ми както 5-те години следване в ВИАС така и дългогодишната практика на майстор. Не твърся, че съм едното не търдя, че съм и другото. Въпреки това след 1-2 дни ще ти отговоря на въпросите лайшки:).
prascho написа:Съгласен съм, че трябва да има разделение на професионални позиции. Въпросите трябва да се оправят към точните хора. Но в България всичко е размито, всеки е всезнайко. Не съм удовлетворен от подхода ти. Аз не спадам нито към графата майстор нито към графата строителен инжинер и изпитвам затруднения при отговорите на въпросите ти. Липсват ми както 5-те години следване в ВИАС така и дългогодишната практика на майстор. Не твърся, че съм едното не търдя, че съм и другото. Въпреки това след 1-2 дни ще ти отговоря на въпросите лайшки:).Въпросите, които зададох са съвсем проформа. Исках да ти дам пример с който да разбереш, че майсторите, които идват да ти оферират работата, няма от къде да за знаят качествата EPS-a и XPS-a. Така ти се заблуждаваш, че те не разбират от работата си. С течение на времето, всеки майстор научава по нещо от техническите характеристики на материала, но в никакъв случай всичко. Това ми беше идеята