Напишете въпрос свързан със санирането.
нед ное 03, 2024 7:52 pmgogo7777 написа:
Дай по темата......тия ли са дюбелите, за които казваш "Това са дюбелите". Друите не стават, защото не си ги ползвал или виждал......?
От там тръгна полемиката. Клавиатурко...така ли беше :lol:
Научил си си позивната.
Дюбели ползвам където каквито трябва.
Това е положението и това е дюбела, в случая. Вече писах, че може да пробваш и заварка, ако искаш. Може от плюнчене да го докараш, всеки си решава.
Ако е решил човека, може и позлатени да кове.

Та, нещо по темата от теб?!

Чапар, не ти е работа да му правиш сметката.
По добре да изчака, но да го направи както трябва.
gogo7777 - майстор
нед ное 03, 2024 7:53 pmchapara написа:
....Колегата попита колко дебела изолация, по учебник и се почнаха свободни съчинения, за дюбели,....... Земете се стегнете, то стана неква жунгла тук.

Питащият пита и за дюбелите. Иванов каза без значение, последва Трифун с картинка, после Мама, после аз.

За типа изолация знае само Трифун той е експерта

Накратко да те светна :partyman:
ivanovbg - майстор
нед ное 03, 2024 7:53 pmchapara написа:
ivanovbg, моите уважения, но такива сметки се правят на саме, пред огледалото, непрекъснато хейтвате темата. Колегата попита колко дебела изолация, по учебник и се почнаха свободни съчинения, за дюбели, икономика и забъркан бетон. Питащия вероятно има пари за 3-4 кв.м. изолация на еркера, т'ва там само в червеното, а? Земете се стегнете, то стана неква жунгла тук.
Да, колегата пита за еркера, но не изолира и тавана на гаража ще си остане само с дадените пари без никакъв ефект откъм подобряване на микроклимата и сметката за отопление на стаята отгоре. Отделно трябва да се изолира и стената под еркера щот термомоста въобще не е малък. Та толкоз с учебниците. До 2008-2010г стандарта за топлоизолация за България беше 5см, но в последствие от ЕС го увеличиха. А климата оттогава тръгна към затопляне.
gogo7777 - майстор
нед ное 03, 2024 8:01 pmТрифон П.Трифонов написа:
Видех.....на какви дюбели и ушета се закрепвате в друга тема.
......ще се пребиеш бе човек. Бегай бе аматьор :)
:drinkers:
нед ное 03, 2024 8:11 pmgogo7777 написа:
нед ное 03, 2024 8:01 pmТрифон П.Трифонов написа:
Видех.....на какви дюбели и ушета се закрепвате в друга тема.
......ще се пребиеш бе човек. Бегай бе аматьор :)
Ко речи?! Айде си се хващай за ръчока и да те няма! До тук не съм се пребил, а ти не си човека който да ме мисли. Аматьор може и да ползва дюбели за опори.
Приказка за бетон и тухли ти отвори, спамер.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед ное 03, 2024 8:15 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
Кой каза че гаража е негов, не е изолирано и има парно??? А?
Пийте си хапчетата😁🍻
ivanovbg - майстор
Еми като гледам снимката това над еркера не е изолирано. Съседния апартамент с климатика е с външна изолация. Ако не се е изолирал само ще си даде парите за външна изолация на еркера.
нед ное 03, 2024 8:43 pmivanovbg написа:
Еми като гледам снимката това над еркера не е изолирано. Съседния апартамент с климатика е с външна изолация. Ако не се е изолирал само ще си даде парите за външна изолация на еркера.
Би било добре, освен да гледаш внимателно и да четеш така.
пет ное 01, 2024 9:42 pmhghgrr написа:
...Има 5 см стиропор изолация...
Листите се виждат под мазилката, само да погледнеш като хората. Дограмата е обръщана в петък, а тогава тиксо за облепване няма. Има само "втвърдител".
gogo7777 - майстор
нед ное 03, 2024 8:13 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ко речи?! Айде си се хващай за ръчока и да те няма! До тук не съм се пребил, а ти не си човека който да ме мисли. Аматьор може и да ползва дюбели за опори.
Мъ кък няма да те мисля, бе!!! С тоя акъл си за никъде. Само доброто ти мисля.

Тема "Външна изолация ...таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: