Преди години ни предложиха този номер с пълното саниране срещу надстройка без никакви пари от нас и познайте от първия път - нищо не стана, един от 7-я етаж/последен/ дето най много плачеше че му тече покрива не се съгласи щото щели да му тропат от горе,други почнаха да смятат каква щяла да му бъде далаверата на инвеститора и т.н. Още не са събрали пари за ремонт на покрива.

Колега 8180, моля те прочети поне един от призивите, които отправям в различни теми ,без какъвто и да е ефект разбира се ,за да видиш един от най важните фактори в идеята, а той е осигуряването на такъв обем финансиране, който да се отрази на строителната индустрия като финансиране, а не като мижав нищо не значещ депозит или самостоятелна инвестиция,тя е друго . Тогава и само тогава схемата би имала смисъл и може да се замозадвижи и стабилизира .В противен случай това са епизодични или кампанийни мерки, целящи някой който смята, че е тарикат да се облагодетелства, за сметка на тези които мисли за балъци.
Ако предлагаш участие по този начин, най вероятно смяташ че имаш влиение върху някого, за да го склониш да подпише такъв договор, но това не означава цялата етажна собственост,от една страна.
От друга,сключването на такъв договор, не дава основание да се смята че и от разплащателна агенция ще получи одобрение и ще бъде подписан договор за финансиране.Така че призивите ми са неслучайни ,намираме се в България и не може да искаш нещо полезно, да се случи въпреки всички корумпирани ,малоумни или просто инати.
ПП Или с други думи, мога веднага да обясня защо цената на доставена в България гръцка краставица, е по малка от себестойността на българските и това не би могло да се използва по същия начин "аз знам кой ще ти купи краставиците, давай почвай да произвеждаш като гърците, но без техните субсидии" ,нали малко да разсъждаваме преди просто да си пишем.