• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
Ползваме метален павилион като вила . как може да се санира от вън с цел топлоизолиране.Може да е малко смешно ,но даите съвет.
8180 - майстор
А защо непременно външно?
Отвътре може да е по-далавера.
Раздуй малко за фургона и предназначението - лете/зима?
Построиката е метална била е за тарговски цели.Към 15 кв.м. има направена тераса с същите квадрати.Всичко е покрито с нов покрив с керемиди.Новата част глсим да я застроим.Изолацията ми трябва е цел обитаване лятно и зимно време , защита от корозия на металните стени и термо изолация .От вътре е изолирана с стилопор и талашит.
8180 - майстор
RADI71 написа:
Всичко е покрито с нов покрив с керемиди.Новата част глсим да я застроим.Изолацията ми трябва е цел обитаване лятно и зимно време , защита от корозия на металните стени и термо изолация .От вътре е изолирана с стилопор и талашит.
Еми че той май изолиран!? Ако му трябва още - слагай и отвън - стандартно - стиропор, мрежа, шпакловка боя. Иначе само подходящи грундове и боя.
Покрива, ако трябва, нещо отвътре - стиропор/вата, гипскартон, ОСБ, талашит или др. към носещата конструкция.
Колко е сега стиропора и няма ли да се ползава само събота и неделя?
Ако е последното - само защитете матала и се радвайте. Децата сигурно ще го разкарат...
Takezo Sensey - модератор
RADI71 написа:
Ползваме метален павилион като вила . как може да се санира от вън с цел топлоизолиране.Може да е малко смешно ,но даите съвет.
Наскоро видях подобно нещо със стереопор ...ама как го лепиха не зная :?
OLIMP - напреднал
Скоро праих един павилион от ламарина отвън обаче излиза малко скъпо фибрана го залипих с монтажен силикон после пероните се слагат стандартно.ООбаче се дупче с боргия за митал. Часта на пирона която се показва от другат страна се резва малко за да не стърчи слагаш ЦДта ги скриваш с каквото си искаш в моя случи беш с картон.Дано съм ти помогнал.
FMaster - специалист
OLIMP написа:
Скоро праих един павилион от ламарина отвън обаче излиза малко скъпо фибрана го залипих с монтажен силикон после пероните се слагат стандартно.ООбаче се дупче с боргия за митал. Часта на пирона която се показва от другат страна се резва малко за да не стърчи слагаш ЦДта ги скриваш с каквото си искаш в моя случи беш с картон.Дано съм ти помогнал.
:shock: :? :lol:
Далеч от истината, на днешно време с напредналите технологии да се прави това е кощунство ... има си точен начин, но няма общо с това което ти си направил (дори не се прави с фибран) !!!
OLIMP - напреднал
FMaster Може и да е грешно но стана и си седи веч 8 месица: Яме светни за напредналите технилоги?????
nikolaiiand - напреднал
OLIMP - ти си пълен неграмотник и в българският език освен в строителството.
OLIMP - напреднал
nikolaiiand написа:
OLIMP - ти си пълен неграмотник и в българският език освен в строителството.
''Може и да е грешно но стана и си седи веч 8 месеца: Я ме светни за напредналите технология? ''
"nikolaiiand" Доволен ли си сега от грамотност ами :razz: :x
  • 1
  • 2

Тема "как да санирам метален павилион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: