Напишете въпрос свързан със санирането.
donio_1 - специалист
здравейте!чудя се откъде мога да взема нещо за да изтегля влагата от апартамента,че нищо не съхне в това време а не ми се ще да го запечатам мокро и после да се надуе всичко,или да мухляса или пък каквото и да стане предпочитам да изсахне.та въпроса ми е даите някакви идеи за нещо по мощно.чух за някакви влагоабсорбиращи машини,ама каде ги има,мога ли да си взема под наем от някаде или ако има някакав по ефтин вариант които ще свърши работа.важното е да нямам влага
zvetomil - специалист
наи евтин вариант проветряване.Обезвлажнителите ги има в технополис.
solo5 - майстор
пишеш лично съобщение на hygro, човекът с това си вади хляба :roll:
8180 - майстор
solo5 написа:
пишеш лично съобщение на hygro, човекът с това си вади хляба :roll:
Точно!
Той нещо рядко се мярка напоследък, но виж - това се те: http://www.hygrooptima.com/dryer-rent.html
BREAKER - специалист
donio_1 написа:
здравейте!чудя се откъде мога да взема нещо за да изтегля влагата от апартамента,че нищо не съхне в това време а не ми се ще да го запечатам мокро и после да се надуе всичко,или да мухляса или пък каквото и да стане предпочитам да изсахне.та въпроса ми е даите някакви идеи за нещо по мощно.чух за някакви влагоабсорбиращи машини,ама каде ги има,мога ли да си взема под наем от някаде или ако има някакав по ефтин вариант които ще свърши работа.важното е да нямам влага
Сложи няколко теникий с негасена вар,на няколко места в апартамента и готово,можеш да го заключиш без да се притесняваш че ще мухляса или нещо ще се надуе. :)

Тема "изтеглчне на влага след ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: