Напишете въпрос свързан със санирането.
незнам каква мазилка да избера предстоими саниране на къщата
Deo-x - специалист
Има много видове мазилки,като предпочитанията са силиконови,силикатни,полимерни,търси сайтове от гугъл на такиви мазилки.
NRG7 - специалист
Има термоизолационни мазилки,които са с отличен коефициент на топлоизолиране. Но аз избрах силиконова с водоотблъскващо покритие и да ти кажа съм доволен от нея. Ето един каталог за ориентир: http://www.bgcatalog.com/showcomp.php?cid=645&did=38300 Когато е мека е като пластелин, има фибро нишки, разтеглива е, т.е. при нагряване и изстудяване може да "диша".
Избягвай българския фасаген, това "чудо" се отлепва на парцали на няма и няколко месеца от поставянето, виждал съм го на ново строителство, та далеч от тая беля.
Като цени не мога да те ориентирам много, щото при мен и мазилка се махаше и други работи се правеха...
Сега сигурно има и спорни неща, които ти казвам, но основното е това, поне като съвети от опит.
Мога само да ти пожелая късмет, успех и по-малко нерви! :)
greentree - специалист
За мен мазилките на Baumit са едни от най-класните,особено силиконовите.Мозаечните за къща също ми харесват,но Баумит нямат особено разнообразие в цветове,може и да греша.Поне последният каталог който видях имаха основен цвят бяло с примеси от други цветови гами.Ако намериш драстични разлики в цените на силиконови мазилки имай едно на ум колко силикон ще има в ефтините :wink: Безплатен обяд няма.
sipher - помощник
колеги, може ли да браузвате снимки по възможност - не само за материалите, но и по видове декорации

Тема "външни мазилки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: