Напишете въпрос свързан със санирането.
ecm - напреднал
Предстои ми поставяне на топлоизолация - спрял съм се на Неопор 5 см 20 кг/м3. Звънях на няколко фирми и всички ми казват някаква основна примерна цена, която включва варо-циментова мазилка, като за силиконова мазилка примерно ми казват 5-6 лева за квадрат от горе върху базовата цена, ако искам.. Като дойдоха обаче две от фирмите на място за оглед, започнаха да ми говорят, че това в същност не била точно силиконова, и че цената на силиконовата е към 15 лв/м2.. Като гледам Тук обаче един квадратен метър от минерална мазилка (нали това е варо-циментова?) излиза към 4,40 лв., а един квадратен метър със силиконова - 10 лв. При положение обаче, че минералната ми е включена в базовата цена, не е ли редно тогава да ми смятат само разликата в цените на двете мазилки - т.е. някъде към 5,60 лв./м2 - т.е. три пъти по-малко? Тази цена на силиконовата в посочения сайта реална ли е?
Spokoiniq - майстор
силиконова мазилка на церезит-CT147 тонирана е към 120 кинта бака 25 кила, така че разлика в цените и качеството на материала разбира се има
ecm - напреднал
Какъв е разходът на тая на Церезит и цената за бяла пак ли е такава?
Spokoiniq - майстор
еднакъв е разхода, утре ще видя на баката ако не забравя
ecm - напреднал
То, еднакъв хубаво, ама с кое? При 120 лв. бака 25 кила не мога да разбера колко излиза на квадрат, което основно ме интересува :)
tassel - специалист
При 2мм едрина на зърното, мисля, че разхода беше около 9кв.м. за една бака 25кг.
panalov - специалист
Ще използвам темата на колегата да попитам за цената на квадратен метър за полагане на драскана мазилка в стая .
Дайте ориентировъчна цена
laki1968 - специалист
panalov написа:
Ще използвам темата на колегата да попитам за цената на квадратен метър за полагане на драскана мазилка в стая .
Дайте ориентировъчна цена
5лв. за труд на м2

Тема "Цени на видовете мазилки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: