Напишете въпрос свързан със санирането.
prascho - майстор
привет,

трябва да изолирам спешно стълбищната клетка от коридора на таванския етаж, както и да сменя вратата на банята от дървена на пвц. Днес докато поставях вата в таванската част видях полски мишок, който се беше промъкнал някакси към тавана. Притеснения, че ще ми изяде ватата нямам, но ако попадне на сгодна женица може семейство да направят. Моля да ме насочите към фирма за дограма предлагаща качество на разумни цени. Знам, че има доста коментари за разни фирми, но мен ме вълнува състоянието на пазара в момента. Стъклопакетът ще представлява правоъгълник с относителни размери 1,5 м х 2,4 м . ЩЕ бъде с една врата, която може да се отваря на вътре, но може и да е плъзгаща. Зависи дали фирмата ще предложи подобна качествена услуга. Благодаря Ви предварително. Става въпрос за София.
zvetomil - специалист
Моля да ме насочите към фирма за дограма предлагаща качество на разумни цени.
Rollplast
peterdimov - специалист
Колега съветвам те да си сложиш алуминиева врата.Пластмасовата е тежка и ще провисне.Цената на алуминиевата може и да е по-ниска от тази на пластмасата зависи какво точно искаш.
prascho - майстор
Размерите са 1.5 х 2.39 м , като трябва да се вземе под внимание, че ще има сух под около 5-6 см. Не съм мислил за форма, но по-скоро ще бъде цялата стъклена. Тъй като ще отделя етажа от стълбището ще е хубаво да бъде пет камерна, с двоен стъклопакет и може би цвят на орех или нещо подобно.

Прикачен файл

IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (22.14 KиБ) Видяна 2512 пъти
Takezo Sensey - модератор
Драсни една принципна скица с размери . :idea:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако не беше опиянчил котката, сега нямаше да имаш проблем с мишките.

Тема "дограма???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: