• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
dalaka72 - напреднал
Здравейте вече приключват боядисването на санираният ни апартамент. Едната стена е западна и е с равна площ около 40 кв., преди боята е положена драскана мазилка. Днес забелязах, че след боядисването особенно се забелязват правоъгълници..,т.е като петна се виждат очертанията на положените стиропорени плоскости. Нормално ли е..и ако е проблем ..от какво е породен , вложени некачествени материали, спестени материали, неправилно полагане или.. Моля за мнението Ви.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Неправилно полагане.
Например, бързане и полагане преди изсъхване.
dalaka72 - напреднал
Предположих..когато не беше боядисана не си личеше..но като я боядисаха много ясно се виждат правоъгълниците. Още едно питане ..това полагане понижава ли качеството на вложената мазилка, нещо може ли да се направи. Предполагам не...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ne. Ne. Vizualno drazni.
dalaka72 - напреднал
Благодаря за бързите отговори..действително никак не е приятно визуално. Надявам се да се покрие поне малко от втората ръка боя.
Отново благодаря за отговора,,,, ще видя и те какво ще кажат..отново..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Опитай... да им ... предложиш, за тяхна сметка, да положат грунд преди втората ръка боя. Грунд за цвят. Каква е боята?
dalaka72 - напреднал
КРАФТ..силиконова, не мисля че питаш за цвета но все пак светло кафява.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Като чета каквото намерих в нета за Крафт... спестили сте си няколко слоя под боята. По чия идея? Кой избра боята?
dalaka72 - напреднал
Как да разбирам боята добра ли е..
Принципно с тази марка бои работиха момчетата, боята я избирахме ние..като ни я препоръчаха в склада за бои. Оказа се че марката е същата, но боята е по-различна "по-скъпа", надявам се и по-качественна от първоначалният план на майсторчетата.
Лично на мен ми направи впечатление, че положена стои като силикон-мазна.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Какво пише на кофата? Как се полага боята?
Така трябва да "стои", нали е силиконена.
  • 1
  • 2

Тема "Пак въпрос?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: