Напишете въпрос свързан със санирането.
dvdraider - помощник
Предстои ми смяна на дограма, някой може ли да ми помогне при избора? Каква дограма на сложа? Алуминиева или PVC и каква марка?
peter_m - специалист
Сложи дървена ...

Има толкова много писано в този форум и в интернет ... разрови се малко, попрочети и по-добре е да зададеш някакъв по-конкретен въпрос. :?
dvdraider - помощник
Нямам толкова пари за варено-парен бук, иначе с удоволствие. Да, има писано за дограма, но не намерих това, което ме интересува(каква дограма да си сложа и коя марка да избера). Интересува ме нещо качествено и по-евтино за Варна. Ровел съм се, но бих искал да го обсъдим в мойта тема, затова я пуснах. Искам да получа компетентни отговори.
torbalan - Дървен философ
е, ако не е варено-парен бук?
не е ли качествена...

моята е от трислойни лепени чамови греди и да ти кажа - много съм доволен...

цената и беше горе-долу колкото цената на повечето ПВЦ-та...
dvdraider - помощник
да си кажа направо тарсия коректна фрма даваща добра цена за пвц дограма във варна
Chefo77 - майстор
dvdraider написа:
да си кажа направо тарсия коректна фрма даваща добра цена за пвц дограма във варна
Имаш ЛС
ArturDent - Почти Безобиден
torbalan написа:
е, ако не е варено-парен бук? не е ли качествена...
моята е от трислойни лепени чамови греди и да ти кажа - много съм доволен...
цената и беше горе-долу колкото цената на повечето ПВЦ-та...
И аз съм с дървена, трислойно лепен чам. Много съм доволен. По-добра е от ПВЦ, а много по-добра от алуминиевата. Цената е колкото скъпите ПВЦ-та.

Изображение
dpp - специалист
Абе не знам, дървото е хубаво , супер е ..но ето на, идва време да боядисвам отново старата дограма в апартамента. Отлюспила се е боята вече..Сега като знам какво ме чака - една седмица сваляне на боята, боядисване и монтаж на врати и прозорци. И лакирани да са , водата и слънцето им разказват играта на прозорците/ вратите.. В това отношение ПВЦ-то си е класика! Аз ако имах пари бих си взел дървена - лепена, многослойна със стъклопакети и енерджи стъкло ..но нямам , и в стария апартамент сложих ПВЦ Рехау , но брилянт серията и туй то...няма боя , няма лакиране..но пък често проветряване и мухъл ...ще има ..предполагам.. :))) :-D
Chefo77 - майстор
Колега ... разликата между старата в панелките и новата дървена дограма е като между Мерцедес и Москвич - и двете вървят, но нямат почти нищо общо :)

Тема "Избор на дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: