Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравейте!Потърсих из форума отговор на въпросите ми по-долу из форумите, но не можах да открия задоволителни отговори.Въпросите ми са следните:
1.Кой е най-правилня начин за монтаж на гипскартон върху кирпичена стена и таван, чрез конструкция, лепене или др./търся изправяне на стените и тавана/.Ако някой има идея и за друго по-добро за стените и тавана от гипскартон, моля да сподели.
2.Кой е начина да се изравнят подовете и да се постави ламинат или нещо подходящо?
3.В салона искам да преградя и да направя баня.Как да обработя кирпичените стени и какво да сложа за да мога да налепя фаянс/подът в салона е със циментова замаска/.Към момента не мога да добавя снимки.Ако се повтарям с предишни въпроси, моля да ме извините.Много здраве и успех на всички
pavkatay - майстор
това кирпича е голема работа- веднъж миналата лято слагах прозорци на кирпичен зид и следващия път като отидох есента ме помолиха да позапълня дупките :? . като погледнах- какво да видя- между пяната и зида- 2 см фуга от двете страни на прозореца , където е кирпича-явно се е свил мама му стара. не се майтапя- момичето на снимката не е адреналинка :-D . вижда се как е запенен прозореца-много добре и старателно. а и само на този прозорец се появи проблем . другите бяха на тухлена стена- пак тя е пускала пяната, както и на други прозорци преди това( това за зевзеците - имам снимки, а и тя е художник -рисува с пистолета :) ) така, че -конструкция, ама да не е хваната към кирпича-според мен :wink:

Прикачен файл

P1010167.jpg
P1010167.jpg (81.78 KиБ) Видяна 3177 пъти

Тема "гипскартон върху кирпич" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: