Напишете въпрос свързан със санирането.
b0rimir0v - помощник
колеги знаете ли с какво може да се почисти засъхнал фасаген, предполагам че става с макетно ножче, но саседката неще и да чуе за нож по прозорците на дограмата и. дали има някакви препарати за тази цел или алтернативно решение?
toni_g79 - специалист
b0rimir0v написа:
колеги знаете ли с какво може да се почисти засъхнал фасаген, предполагам че става с макетно ножче, но саседката неще и да чуе за нож по прозорците на дограмата и. дали има някакви препарати за тази цел или алтернативно решение?
Мокър парцал и това и действаш,доста трябва да се потрудиш за да нараниш стъклото,става много лесно,аз не бих рискувал с някакви препарати,може да се увреди покритието на дограмата......

Прикачен файл

Window-Scraper_large.jpg
Window-Scraper_large.jpg (10.3 KиБ) Видяна 6200 пъти
BAlexandrov - специалист
Аз забелязах, че с Меглио пада лесно, поразмеква се. Не съм сигурен, че е само от препарата, но пробвай, ако имаш под ръка.
Действаш и с ножчето, както е показал колегата - по 1-2 лв са.
toni_g79 - специалист
Сетих се за Medix за стъкла по-слаб е от меглиото,но мисля че пак върши работа :),само трябва да се изчака малко след пръскане ,и действаш.Пробвай и с двата.Успех!!
b0rimir0v - помощник
благодаря за помоща
BAlexandrov - специалист
Хайде още малко помощ:

Пролет-та
Любов-та
Помощ-та

"помощта"
наскоро ми се наложи да почиствам двайсетина прозореца от пвц дограма които собсвеноръчно бях оплескал,и пробрах с телче за чинии от бронз -ефекта е поразяващ,не драска стъклото и смъква много лесно засъхнали мазилки и бой

Тема "почистване на засъхнал фасаген?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: